The Lord of the Rings: Gollum'un 'Bu Sefer Olmuş' Dedirten Tanıtım Videosu

20
14
11
2
2
Ekran görüntüleriyle hayal kırıklığı yaratan The Lord of the Rings: Gollum'un sağlam bir grafik iyileştirmesi aldığını gösteren tanıtım videosu yayınlandı.

İlk kez geçtiğimiz mayıs ayında paylaşılan oyun içi ekran görüntüleriyle görme imkanı yakaladığımız The Lord of the Rings: Gollum, grafikleriyle hayal kırıklığı yaratmış ve fazlasıyla eleştirilmişti. PlayStation 5 için geliştirilen oyunun paylaşılan yeni tanıtım videosu ise grafikleri konusundaki bütün eleştirileri unutturacak cinsten.

Hemen aşağıdan inceleyebileceğiniz ilk paylaşılan oyun içi ekran görüntüleri, son derece düşük doku kalitesi, özensiz bir karakter modellemesi ve PlayStation 5’ten beklenmeyen basitlikte bir oyun gösteriyordu. Tanıtım videosunda yer alan grafik kalitesi, dokular ve karakter modellemesi ise bir sinema filminden alınmışçasına iyi duruyor.

The Lord of the Rings: Gollum'un paylaşılan ilk oyun içi ekran görüntüleri

gollum

Oyun hakkında IGN’e konuşan Daedelic Entertainment baş oyun tasarımcısı Martin Wilkes, The Lord of the Rings: Gollum’un genel olarak Prince of Persia'ya benzediğini, çoğunlukla savaş dışı bir oyun olduğunu ve Gollum’un düşmanlarını zekası ve kurnazlığı ile alt etmesi gerekeceğini belirtti. Gollum’un bir savaşçı olmadığını düşünürsek bu çok da şaşırtıcı bir bilgi değil.

Dürüst olmak gerekirse The Lord of the Rings: Gollum için paylaşılan ilk ekran görüntüleri beklentiyi fazlasıyla düşürmüştü ve yeni paylaşılan ekran görüntüsü, bu durumu tamamen tersine çevirebilir. The Lord of the Rings markasının tutkulu bir kitleye sahip olduğunu düşünürsek The Lord of the Rings: Gollum’un gerçekten de tanıtım videosundaki gibi olması halinde 2021’in en iyi PS5 oyunlarından biri olabileceğini söyleyebiliriz.

The Lord of the Rings: Gollum tanıtım videosu

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2020/08/the_lord_of_the_rings_gollum_ps5_trailer_looks_better_than_screenshots
20
14
11
2
2
Emoji İle Tepki Ver
20
14
11
2
2