The Walking Dead’in Final Sezonundan İlk Fotoğraflar Geldi

21
20
6
4
3
The Walking Dead’in merakla beklenen final sezonundan 3 adet yeni fotoğraf yayınlandı. Yayınlanan görsellerdeki detaylar ilgi çekiyor.

Zombi dendiğinde akla gelen ilk yapımlardan biri olan The Walking Dead’in hayranları, final sezonunun çıkmasını uzun zamandır bekliyordu. Nihayet dizinin final sezonundan ilk fotoğraflar ve ufak da olsa bir açıklama geldi.

31 Ekim 2010 tarihinde ilk bölümü yayınlanan ve o günden beri oldukça sevilen The Walking Dead’in 10. sezonunda gelişen olaylardan sonra herkes final sezonu için beklemeye koyulmuştu. Dizinin final sezonuna çıkmasına sayılı günler kala yapılan bu paylaşım dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

İşte yayınlanan görseller:

The Walking Dead

The Walking Dead

The Walking Dead

The Walking Dead’in resmi Twitter hesabından yayınlanan görsellerde, dizinin sevilen kadın karakterlerini ve eski kötü adamı Negan’ı tekrardan zombi avlarken görmekteyiz.  Carol, Maggie, Rosita ve Lydia’yı bir hangarda, etrafları askeri üniformalı aylaklar ile birlikte görüyoruz. Bu görüntü, 10. sezonda Daryl’ın ormanda asker üniformalı zombilerle dövüşmesi ile bağlantılı olabilir.

Eski kötü karakterimiz Negan’ı ise elindeki levye ile bir zombiye vururken görüyoruz. Hatırlarsanız 10. sezonda Negan, çok sevdiği beysbol sopası Lucille’i yakmıştı.

Final sezonu, 22 Ağustos'ta yayınlanmaya başlayacak:

Scott Gimple

Walking Dead evreninin içerik sorumlusu olan Scott Gimple, Twitch üzerinden yaptıkları final sezonu galasında yaptığı açıklamasında, “İlk bölüm çılgınca. İnsanların görmesini sabırsızlıkla bekliyorum” demişti. Gimple, ayrıca açıklamasında, “Bu çok büyük. Çok ama çok büyük. Çok fazla şey söylemek istemiyorum ama dizide daha önce hiç görmediğimiz şeyler olacak. Yapımcı Angela ve yazar bunlar hakkında konuşmaya başladıklarında, anında heyecanlanmıştım” dedi.

The Walking Dead’in final sezonunun 8 adet aksiyon dolu bölümle başlayacağını ve dizinin finaline kadar toplamda 24 bölüm yayınlanacağı belirtildi. Ayrıca dizinin 2022 yılında sona ereceği de açıklanan bilgiler arasında.

The Walking Dead’in final sezonu 22 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/news/the-walking-dead-final-season-11-first-look-photos-negan-maggie-carol-rosita-lydia/
21
20
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
21
20
6
4
3