Titanfall Evreninde Geçen Yeni Hikâyeli Oyun İptal Edildi

18
3
1
1
0
Bloomberg'in şirkete yakın üç isimden öğrendiği bilgilere göre EA, Titanfall evreninde geçen bir oyunu iptal etti. Daha önce duyurulmayan bu oyunun kod adı da paylaşıldı.

Oyun dünyasında çıkışından uzun süre sonra popülerleşen Titanfall evreni, dün önemli bir habere ev sahipliği yapmıştı. EA ve Respawn Entertainment, mobil oyunlar arasında oldukça popüler olan Apex Legends Mobile’ı kapatacağını açıklamıştı.

Bu açıklamayla birlikte Star Wars Jedi: Survivor da ertelenmiş, Battlefield mobil oyununun da iptal edildiği bildirilmişti. Öte yandan Bloomberg’den Jason Schreier, sessizce iptal edilen bir başka oyunun daha varlığına işaret etti.

Titanfall evreninde geçen yeni hikâyeli oyun sessiz sedasız iptal edildi:

titanfall

Jason Schreier, Titanfall evreninde geçecek yeni tek oyunculu bir oyun projesinin iptal edildiğini öne sürdü. Konuyla bağlantısı olan üç kişiyi kaynak alan Schreier, oyunun kod adının “Titanfall Legends” olduğunu da paylaştı.

Üstelik ilk detaylara göre bu oyunun üzerinde EA’den yalnızca 50’ye yakın kişi çalışıyordu. Bu sayıdan yola çıkacak olursak, oyunun fazlasıyla erken geliştirme aşamasında olduğunu düşünebiliriz.

Son olarak Schreier’a göre bu 50 kişilik ekip, diğer projelere kaydırılmaya çalışacak. Farklı projeye uymayan ekip üyeleri ise EA’e veda edecek…

Kaynak : https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-02-01/electronic-arts-cancels-secret-apex-legends-game-in-development
18
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
1
1
0