''Kasım İndirimleri Ben Yetişemeden Bitti' Sananlara: Trendyol'da ''Efsane Günler'' Başlıyor

21
3
0
0
0
Ülkemizin en çok tercih edilen e-ticaret platformlarından Trendyol'da yılın en büyük indirimleri başlıyor. 22 - 25 Kasım arası devam edecek olan Efsane Günler'de kullanıcıları aynı zamanda indirimlere ek kupon fırsatları ve dahası bekliyor.

Bildiğiniz üzere Kasım ayı artık hepimiz için indirim ayı. Fakat henüz indirimli alışveriş fırsatı yakalayamadıysanız 'Kasım bitiyor, ben daha hiçbir ihtiyacımı alamadım' diye üzülmeyin. Çünkü hepimizin farklı ihtiyaçları için sık sık kullandığı, ülkemizin en büyük e-ticaret platformlarından Trendyol'da indirimler yeni başlıyor.

300 binden fazla satıcının milyonlarca ürününü müşterileriyle buluşturduğu Trendyol'da aklınıza gelebilecek her türden ihtiyacınız için bir seçenek var ve Efsane Günler kapsamında hepsine büyük indirimlerle ulaşmak mümkün.

Efsane Günler, 25 Kasım'a kadar devam edecek

Siz de ''Kasım bitti, benim eksiklerim bitmedi'' diyenlerdenseniz, bugün başlayan Efsane Günler kapsamında 25 Kasım'a kadar indirimli alışverişlerinize Trendyol'dan devam edebilirsiniz.

Dört gün boyunca sürecek indirimler kapsamında size en uygun fırsatlardan yararlanmak için buraya tıklayarak Efsane Günler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

İndirim takip etmekte iyi değilseniz bile Trendyol'da işiniz çok kolay

Trendyol'un kullanıcı odaklı uygulamasında tüm fırsatları yakalamak ve kaçırmadan alışverişi tamamlamak oldukça kolay.

Örneğin böyle büyük indirim günlerinde en uygun fırsatları yakamanız için 'Yıldızlı ürün etiketi' özelliği var. Bu özellikle indirime giren ürünleri kolayca tanımanızı sağlayan bir 'yıldız sistemi' oluşturulmuş durumda. Bir üründeki indirim oranı, üzerindeki yıldız etiketinden anlaşılıyor. Yıldızların sayısı bir ile üç arasında değişiyor.

Ayrıca Trendyol uygulama bildirimleriniz de açıksa, gelen bildirimlerle kampanyaları kaçırmadan alışveriş yapma imkanınız oluyor. Her üç saatte bir yenilenen Flaş İndirim ürünleri sayesinde eksiklerinizi uygun fiyattan tamamlamak kolaylaşıyor.

Yemek ve market siparişlerinden Dolap ile ikinci el alışverişe kadar pek çok seçenek Trendyol ile tek uygulamada

Trendyol Hızlı Market ve Yemek uygulamalarıyla mahalle esnafı ile aramızda köprü görevi görüp türlü fırsatlar sunarken aynı zamanda Dolap uygulaması sayesinde ikinci el eşya pazarında da türlü kolaylıklar sunuyor. 

Trendyol Gel-Al Noktaları ile ise 'evde yokum, kargom gelmiş' derdi sona eriyor

Tüm ihtiyaçlarımızı tek uygulamada halletmemizi sağlayan Trendyol, aynı zamanda 'Gel-Al Noktaları' ile hem karbon ayak izimizi azaltmamıza hem de avantajlı kargo fiyatlarıyla alışveriş yapmamıza yardım ediyor.

2020 yılının sonlarında hayatımıza giren 'Gel-Al Noktaları' ile paketlerimizi mahalle esnafımızdan, kargo şubelerinden, marketlerden ya da Trendyol'un kargo otomatlarından alabiliyoruz. Şimdiye kadar toplamda 16 binden fazla 'Gel-Al Noktası' Trendyol müşterileri için hizmet vermeye başladı, kargo otomatlarının sayısı ise 16 ilde 500'e ulaştı.

Üstelik artık Dolap'tan yaptığımız alışverişlerde de Gel-Al Noktaları'nı kullanabiliyoruz. Şimdiye kadar 4 milyondan fazla kişi bu noktaları kullanmayı seçti. Bu adımlar, bir yandan esnafa ek gelir sağlarken bir yandan da daha uygun kargo fırsatları ile biz de kârlı çıkmış oluyoruz. 

Gülsa Şarküteri- Fatih Yıldırım (Üsküdar, İstanbul)

''Hem ek gelir elde ederken hem de farklı potansiyel müşterilere hizmet etmeye başladık. Artık mahallemizde daha tanınır bir esnafız.''

Pet Shop-Kent Çarşı- Cem Şahin (Ataşehir, İstanbul)

''Dükkanımızı yeni açmamıza rağmen çok hızlı şekilde bilinirliğimiz arttı. Teslim ettiğimiz paketler sayesinde hem ücretsiz reklamımızı yaptık hem de dükkanımıza giren müşteri sayısında artış oldu.''

Bol kullanıcı yorumu ve hızlı destek ile Trendyol alışverişinizi içiniz rahat yapmanızı sağlıyor: Hem satıcılar hem müşteriler kazanıyor

Trendyol'da alışveriş sırasında en faydalı noktalardan biri ise şüphesiz kullanıcı yorumları. Sık tercih edilen bir platform olmasının avantajı sayesinde her üründe onlarca yorum bulunuyor. Yorumlarda ürünler hakkında genel görüşlerden ölçü/beden ya da malzeme dayanıklılığına kadar pek çok detay hakkında bilgi sahibi olma şansınız oluyor.

Tabii bir de 'favorileme' özelliği var. Hepimizin bolca kullandığı bu özellik ile hem biz favorilerimzideki ürünlerin fiyat değişimlerini takip edebiliyoruz; hem de favorilenme sayısı artan ürünlerde indirim olması şansı doğuyor.

Trendyol, bu ürünlerde fırsat sunulabilmesi için satıcılara en çok favorilenen ürünlerin yer aldığı bir rapor sunuyor. Yani bir ürün ne kadar çok favorilere eklendiyse indirime girme ihtimali de o kadar artıyor.

Alışveriş sırasında ya da sonrasında yaşadığınız bir sorunu halletmek de Trendyol'da oldukça kolay. Trendyol Chatbot ile 7/24 hizmet veren müşteri hizmetlerine hızlıca bağlanarak sorununuzu en kısa sürede çözüme kavuşturma imkanınız var. 

Özellikle indirim dönemi gibi yoğun olan ve bizim de bolca alışveriş yaptğımız dönemlerde hızlı sorun çözmek ve sorumlu birilerine ulaşabilmek oldukça kritik ve Trendyol bu konuda başarılı bir destek sunuyor.

İndirimlerinin yanında kupon fırsatları da Efsane Günler'de artarak devam ediyor

Trendyol'da hepimizin en sık takip ettiği fırsatların başında şüphesiz kuponlar geliyor. Efsane Günler kapsamında da bolca özel fırsat kuponu uygulamada bizi bekliyor olacak. Bu kampanyalarla yalnızca Trendyol müşterileri değil, satıcıları da gelirlerini artırarak daha fazla müşteriye ulaşabilecek.

Bunlardan ilki, Arkadaşınla Al; ülkemizde ilk kez uygulanan bir özellik ve hepimize büyük bir nefes aldıracak türden bir özellik. Bu özellik ile Trendyol müşterileri arkadaşlarıyla beraber toplu olarak bir ürünü daha indirimli bir şekilde satın alabilecek. Bu sayede satıcılar toplu sipariş alabilecekken, müşteriler de arkadaşlarıyla birlikte daha uygun fiyata alışveriş yapma şansı yakalayacak.

Kazandıran Çark ise bir başka kupon kampanyası.  22- 25 Kasım Efsane Günler kapsamında Kazandıran Çark’ı çeviren Trendyol müşterileri indirim kuponları kazanma şansının yanında alışverişlerinde ekstra indirimden faydalanma imkanı da yakalayacak.

Bir diğer değerlendirilmesi gereken kampanya ise Her Gün Gel Kazan. Bu kampanya kapsamında tüm Trendyol kullanıcıları, 22- 25 Kasım Efsane Günler süresince profiline girerek "Her Gün Gel Kazan"a tıklayıp, 7 gün boyunca ziyaretini onaylayarak indirim kuponu kazanabilecek.

Bunların yanında Paylaş Kazan ve Topla Kazan kampanyaları da bolca fırsat sunuyor. Efsane Günler boyunca tüm kullanıcılar ‘Paylaş Kazan’ özelliği ile indirim kuponu kazanmak için takip ettiği satıcıları ve koleksiyonlarını paylaşabilecek. Gelen yeni takipçiler ve kaydedilen koleksiyonlar sayesinde süper kuponlar kazanılabilecek. 

Topla Kazan'da ise tüm kullanıcılar istedikleri süper kuponları toplayacak. Daha sonra ise kullanıcılar, kampanya süresince sunulan büyük fırsatlara ek olarak bu kuponları kullanarak ek indirimlerden faydalanabilecek.

21
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
0
0
0