Türk Telekom Uygun Fiyatlı ve Faturasız Tarifeler

261
23
13
12
10
Eski adıyla Avea olarak bilinen Türk Telekom, şu anda ülkemizin en popüler 3 operatöründen biri konumunda. Biz de sizler için Türk Telekom’un fiyat olarak en uygun faturasız tarifelerini ve bu tarifelere sahip olabilmek adına Türk Telekom TL yükleme işlemlerini birer birer anlattık.

Türk Telekom, yıllardır hizmet veren Türkiye’nin en büyük 3 operatöründen biri. Türk Telekom’un genellikle tercih edilme sebebi, faturasız paketlerinin ve tarifelerinin oldukça uygun ve içeriği bol olması. Ayrıca Türk Telekom kampanyaları ile birlikte faturasız müşterilerine internet, dakika ve sms paketleri olmak üzere birçok imkân sunuyor.

Eskiden Avea adıyla mobil hizmet veren Türk Telekom’da artık Avea Online İşlemler, Avea Müşteri Hizmetleri gibi hizmetler; Fatura Sorgulama, Faturasız Paketler, Bayi Portal gibi bütün servisler Türk Telekom Online İşlemler uygulaması adı altında hizmet veriyor. Gelelim konuya, Türk Telekom 2019 yılında nasıl hizmetler sunuyor ve hangi Türk Telekom faturasız paketlerini sunuyor? Bunu cevaplayacağız ancak öncesinde diğer hususlara göz atalım:

Tarifelere geçmeden önce: Türk Telekom TL yükleme nasıl yapılır?

avea kontör yükleme

 

Türk Telekom’un resmi Online İşlemler mobil uygulaması:

İlk olarak biraz aşağıda indirme linklerini vereceğimiz Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı yükleyip giriş yaptıktan sonra önünüze şöyle bir ekran gelecek:

türk telekom tl yükleme

  • Ana ekranı üstünde yer alan ‘Lira İşlemlerim’ sekmesine giriyoruz,
  • Bakiyenizin yanındaki ‘Lira Yükle’ seçeneğine dokunuyoruz,
  • TL yüklemek istediğimiz telefon numarasını ve TL miktarını seçiyoruz.

Daha sonrasında ise klasik kart ile internetten alışverişte olduğu gibi telefonunuza SMS ile gelen güvenlik kodunu açılan pencerede girip Türk Telekom TL yükleme işlemini tamamlıyorsunuz. Online İşlemler uygulamasını sadece ek internet paketlerine bakmak, kalan bakiyenizi ve kullanımınızı görmek veya müşteri hizmetleri ile bağlantıya geçmek için kullanabilirsiniz.

Türk Telekom TL yükleme işlemleri için diğer yöntemler:

  • Türk Telekom bayileri: Türk Telekom’un sıklıkla bulabileceğiniz bayilerinde TL yükleme işleminizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Hatta TL yükleyip paket yapmak ile uğraşmak istemiyorsanız direkt orada çalışan kişiye parayı verip paketinizi yaptırabiliyorsunuz.
  • Anlaşmalı marketler: Anlaşmalı marketlerin kasa kısmında yüklemek istediğiniz TL miktarını kasiyere belirterek telefon numaranızı söylemeniz yeterli olacaktır.

Türk Telekom müşteri hizmetlerine en kısa yoldan nasıl ulaşılır?

türk telekom müşteri hizmetleri

Herhangi bir işletmenin müşteri hizmetleri, hepimiz için ulaşılması zor bir yer olabiliyor. Özellikle bankalar ve mobil operatörlerin müşteri hizmetleri bu listenin başını çekiyor. Türk Telekom’un müşteri hizmetleri de bu listenin içinde dolayısıyla yer alıyor. Peki eski adıyla Avea, şimdiki adıyla Türk Telekom Müşteri hizmetlerine en kolay nasıl bağlanılır?

İlk olarak Türk Telekom’un müşteri hizmetleri numarası olan 444 1 444’ü aramanız gerekiyor. Ardından sesli komut sisteminde ilk olarak 1’i, ardından tekrar 1’i, sonra 3’ü, daha sonra tekrardan 1’i tuşlayın. En son bütün bu işlemleri hallettikten sonra 4’ü tuşladığınız zaman direkt olarak Türk Telekom Müşteri hizmetlerine hızlı bir şekilde ulaşmış olacaksınız. Müşteri hizmetlerine ulaşmak için kısa özet: 1, 1, 3, 1, 4.

Türk Telekom Faturasız Tarifeler:

Mobilist 5 GB (33 TL/Ay):

türk telekom fatura ödeme kredi kartı

  • 250 dakika
  • 5 GB internet
  • 1000 SMS
  • Fiyat: 33 TL

Türk Telekom’un Online İşlemler uygulamasını kullananlara özel tarifesi, paket içeriğine göre 33 TL gibi oldukça cazip bir fiyata sahip. Dakikaya fazla ihtiyacı olmayan, sadece internet ve SMS isteyen kişiler -özellikle öğrenciler- için oldukça uygun bir tarife. Bu tarifeye Online İşlemler uygulamasındaki Paketler ve Tarifeler bölümünden sahip olabilirsiniz.

Bal 100 Paketi (9 TL/Ay):

avea bayi portal

  • 100 Dakika,
  • 100 MB internet,
  • 100 SMS,
  • 9 TL.

Bal 100 paketi, ilkokul çağındaki çocuğunuza aldığınız telefonlar için tam olarak ideal bir tarife. Hem küçük bir çocuğa uygun olarak fazla oyalanamayacak kadar interneti, hem de öğrettiğiniz durumda sizi aramasına veya SMS atmasına yeterli olacak kadar arama ve SMS hakkı olacaktır. Üstelik fiyatı da sadece 9 TL. Tarifeye sahip olmak için BAL 100 yazıp 5555’e göndermeniz yeterli olacaktır.

Doyasıya 3 Aylık Paketi (95 TL/3 Ay):

avea fatura sorgulama

  • 750 dakika,
  • 750 SMS,
  • 20 GB internet,
  • Fiyat: 95 TL.

Bu devasa internet paketi, belirli bir süre için şehir dışına çıkacak müşteriler için ideal bir tarife. Tabii sadece onlar için değil onun dışında günlük hayatınızda da gayet makul bir paket zira 3 ay için toplamda 95 TL ödediğinizde cebinizde 20 GB internetiniz, 750 dakikanız ve 750 SMS’iniz oluyor. Arama ve SMS’e o kadar fazla ihtiyacı olmayan biri iseniz (öğrenci), bu tarife tam size göre. Paketi elde etmek için DOYASIYA 3AYLIK yazıp 5555’e göndermeniz yeterli olacaktır.

3 Ay Rahat 10 GB Paketi (70 TL/3 Ay)

türk telekom 3 aylık tarifeler

  • 1000 dakika,
  • 1000 SMS,
  • 10 GB internet,
  • Fiyat: 70 TL.

Az önceki Doyasıya 3 Ay paketinin interneti düşürülmüş ve konuşma ve SMS’i artırılmış hali olan paket hem 3 ay için toplamda 70 TL ödediğiniz için daha uygun hem de bütün mobil ihtiyaçlarınız karşılayacak içeriğe sahip. 3 Ay Rahat 10 GB Paketine sahip olmak için tek yapmanız gereken RAHAT 10 GB yazıp 5555’e göndermek.

Hesaplı 1 GB (20 TL/Ay):

avea ucuz tarife

  • 300 dakika,
  • 3000 SMS,
  • 1 GB internet,
  • Fiyat: 20 TL.

Bu Türk Telekom faturasız hat tarifesi de tam orta okul çağındaki çocuğunuza ya da akıllı telefonlarla fazla işi gücü olmayan büyüklerinize alabileceğiniz bir tarife zira hem 20 TL’lik fiyatı hem de barındırdığı içerik gayet yeterli. Bu tarifeye sahip olmak için HESAPLI1GB yazıp 5555’e göndermeniz yeterli olacaktır.

BIMcell ile başladığımız uygun tarifeler serimize Türk Telekom ile devam ettik. Önümüzdeki haftalarda sizler için birer birer inceleyip Vodafone ve Turkcell'den de en uygun tarifeleri listeleyip birer içerik oluşturacağız. Eğer sizin de bir öneriniz var ise yorumlarda bahsetmeyi unutmayın :)

261
23
13
12
10
Emoji İle Tepki Ver
261
23
13
12
10