'Şişe Krizi' Büyüyor: Ukraynalı Futbolcu Coca-Cola ve Heineken'e "Beni Bulun" Dedi

121
95
14
5
4
Ronaldo'nun Coca-Cola şişelerini önünden kaldırması, EURO 2020'nin en önemli gündem maddelerinden biri haline gelmiş durumda. Son olarak Ukraynalı futbolcu Yarmolenko, Coca-Cola ve Heineken şişelerini önüne çekerek "Benimle iletişime geçin" dedi.

Dünyanın en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo ve Paul Pogba'nın Coca-Cola ve Heineken 'protestosu' gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Coca-Cola'nın borsada 4 milyar dolar değer kaybetmesi ve UEFA'nın olası disiplin cezalarının gelebileceğini ifade etmesiyle daha da büyüyen 'şişe krizi', Ukraynalı futbolcu Andriy Yarmolenko'nun dün akşamki basın toplantısı ile başka bir boyut kazandı.

Ronaldo ve Pogba'nın kola ve bira hassasiyetini tiye alan Yarmolenko, basın toplantısı sırasında, "Bir şey yapacağım" diyerek önce Coca-Cola sonra da Heineken şişesini kendisine doğru çekti ve "Ronaldo'nun Coca-Cola'yı uzaklaştırdığını gördüm. Coca-Cola ve Heineken'i koyayım. Lütfen benimle iletişime geçin. Teşekkürler, teşekkürler" diyerek kahkahalar attı.

yarmolenko

Şen kahkahalarından anladığımız kadarıyla Yarmolenko, Ronaldo ve Pogba'nın aşırı hassasiyet gösterdiğini düşünüyor. Dahası, farklı futbolcuların da Ronaldo'nun hareketini görüp destek vermesi ya da tiye almasıyla birlikte bu küçük 'protesto' amacının tam tersine hizmet etmeye başlamış durumda.

Coca-Cola, hiç şüphesiz dünyanın en ünlü içecek markası ve yalnızca EURO 2020'nin değil, pek çok spor organizasyonunun ana sponsorları arasında yer alıyor. Ronaldo'nun Coca-Cola şişelerini önünden kaldırması, şirkete kısa süreli bir maddi zarar vermiş olsa da geride bıraktığımız 5 günde EURO 2020 ile ilgili haberlerin neredeyse yarısının Coca-Cola şişeleri ile ilgili olması, Ronaldo'nun amacının aksine Coca-Cola'nın daha da çok konuşulan bir marka olmasını sağladı.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/spor/202106181044763164-ukraynali-futbolcu-coca-cola-ve-heineken-siselerini-kendine-cekti-benimle-iletisime-gecin/
121
95
14
5
4
Emoji İle Tepki Ver
121
95
14
5
4