Uncharted Filminde Sully Karakterini Canlandıracak İsim Belli Oldu

10
5
5
2
0
Uncharted filminin oyuncu kadrosunda yer alacak ikinci yıldız belli oldu. Nathan Drake'in akıl hocası ve en büyük yardımcılarından biri olan Sully'yi Mark Wahlberg canlandıracak.

Spider-Man rolüyle akıllara kazınan Tom Holland'ın Uncharted filminde Nathan Drake'in gençliğini canlandıracağı açıklanmıştı. Şimdi de popüler oyun serisinden uyarlanan filmde bir diğer favori karakteri canlandıracak aktör belli oldu. Mark Wahlberg, Nathan Drake'in akıl hocası olan Victor "Sully" Sullivan rolüyle karşımıza çıkacak.

Wahlberg'in Sully'yi oynamak için yaptığı görüşmelerde sona yaklaştığı bildirildi. Böylece oyuncu kadrosundaki ikinci büyük isim de ortaya çıkmış oldu. Holland'ın Nathan Drake karakterini oynayacağı uzun süredir biliniyordu. İlginçtir ki, daha önce Nathan Drake rolü için Wahlberg'in de adı geçmişti. Beklenen olmasa da, aktör en azından oyuncu kadrosunda yer alacak gibi görünüyor.

mark wahlberg uncharted sully

Uncharted serisini oynayanlar, Nathan Drake ile Sully arasında gitgide gelişen ilişkiyi hatırlayacaklardır. Nathan Drake, keşif arayışında birçok tehdide göğüs gererken, Sully ise maceracı kahramanın yanında akıl hocası ve baba figürü olarak yer alıyordu.

Sony, Uncharted filmi için birçok kez yönetmen arayışına girdi. Filmin yönetmen koltuğuna oturan son isim, Bumblebee ve Kubo and Two Strings filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan Travis Knight oldu. Uncharted daha önce 5 kez yönetmen değiştirdi, ancak proje şimdilik Knight ile kararlı bir şekilde ilerleyecek gibi görünüyor.

Uncharted filminde Nathan Drake ve Sully arasındaki ilişki muhtemelen oyun serisindekiyle birebir olmayacak. Geçmişte, filmin oyunların doğrudan kopyası olmayacağı açıklanmıştı, ancak bu yorum önceki yönetmenlerden Dan Trachtenberg tarafından ortaya konmuştu. Aynı planın hala geçerli olup olmadığı bilinmiyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/11/13/uncharted-movie-mark-wahlberg-sully/
10
5
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
5
2
0