VALORANT'ın Türk Ajanı Fade Nihayet Tanıtıldı: İşte Oyuna Geleceği Tarih ve Özel Yetenekleri

103
11
5
5
2
VALORANT'ın haftalardır beklenen yeni ve ilk Türk ajanı Fade, dün gece gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte resmen tanıtıldı ve oyuna geleceği tarih açıklandı. Peki Fade, hangi yeteneklerle oyuna geliyor?

Riot Games’in popüler FPS oyunu VALORANT, haftalardır süren bekleyişin ardından Türk ajanını resmen tanıttı. Uzunca bir süredir sesini duyduğumuz yeni Türk ajan, Fade takma adıyla 28 Nisan’da oyuncularla buluşacak.

Riot Games’in Türk ajanı Fade, oyunculara güçlü bir yetenek seti sunacak. Pek çok oyuncunun yeni gözdesi olacak olan Fade, özellikle istihbarat için tercih edilen Sova’ya alternatif bir seçenek olacak. Fakat Fade, yetenekleriyle Sova’ya göre çok daha agresif bir ajan olarak oyunda yer alacak.

VALORANT Fade tanıtım videosu:

Fade yetenekleri:

valorant fade

Musallat (E)

Musallat olan bir gözcü kuşan. Fırlatmak için ateş et. Gözcü belli bir süre sonra yere iner. Gözcü yere indiğinde etkinleşerek görüş menzili içinde kalan düşmanları açığa çıkarır ve hepsine dehşet izi uygular. Düşmanlar gözcüyü yok edebilir. Gözcüyü yere erken indirmek için tekrar kullan.

Mıhla (Q)

Bir saf korku yumağı kuşan. Fırlatmak için ateş et. Yumak belli bir süre sonra yere iner. Yumak yere çarptığında açılarak yakındaki düşmanları oldukları yere sabitler. Sabitlenmiş düşmanlar sağır olur ve çürüme hasarı almaya başlar. Yumağı yere erken indirmek için tekrar kullan.

Ecel (C)

Bir Ecel KUŞAN. Ecel'i düz bir hatta ileriye yollamak için ateş et. Ecel, koni şeklindeki görüş alanında bulunan herhangi bir düşmana veya düşmanın bıraktığı ize kilitlenip hedefinin peşine takılır ve yakalarsa hedefin görüşünü kısıtlar. Ecel'i nişangâhının baktığı yöne doğru ilerletmek için ateş etme düğmesine basılı tut. 

Gece Karanlığı (X)

Korkunun gücünü KUŞAN. Duvarların içinden geçebilen bir kâbus enerjisi göndermek için ateş et. Bu enerji rakibe doğru giden bir iz oluşturmanın yanında rakibi sağır eder ve çürüme uygular.

103
11
5
5
2
Emoji İle Tepki Ver
103
11
5
5
2