Webtekno 'Dünyanın En Küçük Akıllı Telefonu Palm' Çekilişine Katılmak İçin Yarın Son Gün

58
10
6
5
4
Webtekno ekibi olarak dünyanın en küçük akıllı telefonu Palm'ı sizlere vereceğimizi Instagram üzerinden duyurmuştuk. Şimdi de, bu telefonun yeni sahibini belirleyeceğimiz çekilişin detayları ve katılım koşulları ile karşınızdayız. Bugün katılım yapmak için son gün.

Yaklaşık bir ay önce sizlerle, TCL tarafından geliştirilen "Palm" isimli bir telefondan bahsetmiştik. Yayınladığımız haberlerde bu telefon, takipçilerimizin yoğun derecede ilgisini çekti ve bizler de bu ürünü sizler için getirip inceledik. Ancak şimdi, dünyanın en küçük akıllı telefonunu siz değerli takipçilerimizden bir tanesine göndermek istiyoruz. Bu ufak hediyemiz için de bir çekiliş kararı almış bulunmaktayız.

Aslına bakacak olursak çekiliş duyurumuzu dün Instagram üzerinden yapmış, siz değerli takipçilerimize bu çekilişten bahsetmiştik. Şimdi ise bu çekilişin detayları için karşınızdayız. Dilerseniz ilk olarak bu akıllı telefonun genel özelliklerine kısaca değinelim, ardından da bu telefona sahip olmanız için yapmanız gereken işlemlerin ne olduğuna bakalım.

TCL Palm

Palm, sadece 3.3 inç boyutundaki bir ekrana sahip. Bu ekran tüketicilere 720p çözünürlük sunuyor. Android 9.0 Pie işletim sistemin kullanıldığı bu akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 435 işlemciden güç buluyor ve bu güç 3 GB'lik RAM, 32 GB'lik depolama alanıyla destekleniyor. Bu küçük telefonun batarya kapasitesi ise sadece 800 mAh. Ancak ekran zaten fazlasıyla küçük olduğundan bu bataryanın yeterli olduğunu söylemek mümkün.

()

Düzenlemiş olduğumuz çekilişe katılabilmek için yapmanız gereken şeyler ise fazlasıyla basit. Dilerseniz şimdi, çekilişe nasıl katılacağınıza ve genel şartlara yakından bakalım.

  • Çekilişimiz 13 Kasım 2019 (itibarıyla başlamıştır) ve 22 Kasım 2019 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir.
  • Çekilişin kazananı 25 Kasım 2019 tarihinde www.webtekno.com adresi üzerinden duyurulacaktır.
  • Kazanan kişiye bir e-posta gönderilecek olup bu e-postanın 7 gün içerisinde cevaplanması gerekmektedir. Aksi takdirde kazanılmış hak kaybedilir.

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler:

  • Burada bulunan bağlantıya erişin.
  • "In order to contact you we need an email" yazan kısmın hemen altındaki kutucuklara sırasıyla İsim, Soyisim ve Gmail uzantılı e-posta adresinizi girin.
  • "Continue" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranda "Visit YouTube Channel" seçeneğine tıklayın ve YouTube kanalımıza erişin. 
  • Ardından da "Abone Ol" butonuna tıklayarak YouTube kanalımıza abone olun. (YouTube kanalımıza abone olmadan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.)

Yapmanız gereken şeyler işte bu kadar. Hepinize bol şanslar.

Palm Phone inceleme videomuz:

58
10
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
58
10
6
5
4