WhatsApp, Android ve iOS Beta Uygulamalarını Güncelledi: İşte Yeni Özellikler

34
14
6
4
3
WhatsApp geliştiricileri, uygulamanın beta sürümünü güncellediler. Hem iOS hem de Android kullanıcıları için yapılan sürüm güncellemeleri, çeşitli sorun giderme ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra bazı önemli özellikler de içeriyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Uygulamanın geliştirici ekibi şimdi hem iOS hem de Android platformları için beta sürümlerini güncelledi. Kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri karanlık mod özelliği yeni sürümlerde de bulunmazken, her iki platform için de yayınlanan yeni beta sürümler çeşitli sorun çözümlerini ve performans iyileştirmelerini içeriyor.

Ancak WhatsApp geliştiricileri, beta sürüm kullanıcılarına sundukları performans iyileştirmesi ve sorun çözümlerinin yanında iOS için etkili bir özelliği de kullanıma sundular. WhatsApp'ın Android için geliştirilen beta sürümünde yer alan ve sadece kısıtlı bir kullanıcı kesimi tarafından kullanılabilen bir özellikse ilerleyen dönemlerde çok konuşulacağa benziyor.

WhatsApp

Geliştiricilerin, WhatsApp "2.19.100.21" koduyla iOS kullanıcıları için yayınladıkları beta sürümünde sohbet ettiğiniz bir kişiye herhangi bir görüntü göndermeniz halinde göndereceğiniz görüntüyü daha rahat bir şekilde düzenlemenizi sağlayan bir hizalama aracı geldi. Bu hizalama aracı sayesinde kullanıcılar, gönderecekleri fotoğrafın üzerine yaptıkları eklemeleri daha kolay bir şekilde yönetebiliyorlar. Bu özellik şöyle görünüyor;

WhatsApp beta iOS

WhatsApp geliştiricilerin Android kullanıcıları için sundukları "2.19.260" kodlu sürümünde sadece Meksika'daki kullanıcılar, "Facebook Pay" isimli yeni bir ödeme hizmetini kullanmaya başlayabilecekler. WhatsApp, bu özellikle ilgili zaten çalışıyordu ancak bu gelişmeyle birlikte Facebook'un yeni ödeme hizmeti de ortaya çıkmış oldu. WhatsApp'ta yer alan Facebook Pay, şöyle görünüyor;

Facebook Pay

WhatsApp'ın beta kullanıcılarına sunduğu bu özelliklerin tam sürüm kullanıcılarına ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor. 

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-19-260-whats-new/
34
14
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
34
14
6
4
3