WhatsApp, Yaş Sınırı Altında Kalan Kullanıcıların Hesaplarını Kapatacak

37
21
13
1
1
WhatsApp'ın Android beta kullanıcıları için sunulan yeni güncellemesi uygulamaya önemli değişiklikler getiriyor. Ayrıca uygulama, yaş sınırını sağlamayan kullanıcıların hesaplarını kapatacak.

Facebook'un sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın geliştirilme süreci devam ediyor. Bu kapsamda yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmadan önce test etmek isteyen WhatsApp, uygulamanın Android beta sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncelleme çok önemli bir yenilikle geliyor.

WhatsApp, son 24 saat içerisinde hareketli bir süreç geçirdi. İlk olarak WhatsApp'ın Android için geliştirilen beta sürümüne parmak izi kilidi eklenmişti.  Birkaç saat geçtikten sonraysa Facebook'un, WhatsApp'la bağını güçlendirmek için geliştirdiği "WhatsApp ile Gönder" butonunu bildirmiştik. Buna benzer bir hamle şimdiyse WhatsApp tarafından geldi.

whatsapp

WhatsApp'ın son beta sürümüyle birlikte gelen yeniliklerden ilkini uygulamanın boş bir kısmına eklenen önemli bir ibare oluşturuyor. Bu ibarede "WhatsApp from Facebook" yazmasıysa dikkatlerden kaçmıyor. Bunun nedeni olarak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Facebook'un WhatsApp ve Instagram'ın ismini değiştirme kararını gösterebiliriz. WhatsApp'a eklenen bu ibare şöyle görünüyor:

whatsapp android

WhatsApp'ın 2.19.222 güncellemesiyle kullanıcılara sunduğu bir diğer yenilikse parmak izi kilidi. Dün itibarıyla kullanıma sunulan bu özellik, yazılımın güncellenmesiyle birlikte bütün kullanıcılar için kullanılabilir hale getirilmiş gibi görünüyor.

Tüm bunların yanı sıra, sunulan güncellemenin en önemli noktasınıysa WhatsApp'ın "Koşullar ve Gizlilik Politikası" bölümünde bulunan bir yenilik oluşturuyor. Yasal bilgiler metnine 2018 yılında eklenen yaş sınırı kısmıyla ilgili WhatsApp, artık daha ciddi davranacağa benziyor. Bu güncellemeyle birlikte WhatsApp, gerekli olan yaş sınırını sağlamayan kullanıcıların hesaplarını kapatacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Ancak bu özelliğin kullanıcıların yaşını nasıl tespit edeceği henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-19-222-whats-new/
37
21
13
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
21
13
1
1