Xiaomi'nin Düşük Bütçeli Reklam Filmi, Aldığı Tepkilerin Ardından Yayından Kaldırıldı

113
18
4
3
2
Çinli akıllı telefon üreticisinin Twitter üzerinden paylaştığı reklam filmi, kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılanınca silindi.

Her sektörde olduğu gibi akıllı telefon sektöründe de kuruluşlar tarafından üretilen akıllı telefonların bir de pazarlamasının yapılması gerekiyor. Doğru pazarlama taktikleriyle markette kendilerine yer bulan şirketler arasında olan Xiaomi, ne var ki, paylaştığı son reklam filminde fazlasıyla çuvallamış gibi duruyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoda, yatakta uzanan bir kadın ve bir erkek gözüküyor. Elinde akıllı telefon bulunan erkek, uyuyan kadının (büyük ihtimalle kız arkadaşı veya eşi) yanında uzanırken bir yandan da akıllı telefonu üzerinden başka bir kadın ile mesajlaşıyor.

Flört mesajlaşmasını gerçekleştiren erkek, yanındaki kadına yakalanıyor. Xiaomi ise paylaştığı video içeren Tweet'e "Mi 9 SE'yi kullanmayı denemeliydi" yazısını ekleyerek eğer ki bu videodaki kişi kendi akıllı telefonunu kullansaydı eşi veya kız arkadaşının yanında iken başka bir kadınla flörtleşse fark edilmeyeceğini belirtti.

Düşük bütçeyle çekilen reklam filmi, içerdiği mesaj dolayısı ile sosyal medya kullanıcılar tarafından tepki yağmuruna tutuldu. Bunun ardından önce Xiaomi Malezya Twitter hesabından paylaşılan gönderi ve ardından Xiaomi'nin Malezya Twitter hesabı silindi. Çinli şirketin bu olaydan ders almış olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/28/this-bizarre-low-budget-ad-xiaomi-tweeted-is-so-terrible-the-company-took-it-down/
113
18
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
113
18
4
3
2