Yeni Fantastik Dörtlü Filminin Yönetmen Koltuğu İçin Kimin Düşünüldüğü Ortaya Çıktı

6
1
1
1
0
Marvel'ın 2024 yılında vizyona girmesi beklenen Fantastik Dörtlü filmini kimin yöneteceği ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Deadline'a göre şirket, filmi çekmesi için WandaVision'da da yönetmenlik yapan Matt Shakman ile görüşüyor.

Marvel Çizgi Romanları’nda yer alan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan süper kahraman ekibi Fantastik Dörtlü, daha önce birçok kez beyaz perdeye uyarlanmıştı. 2005 ve 2007 yıllarında vizyona giren ve Tim Story tarafından çekilen ilk iki film, çok da iyi olmasa da Marvel hayranlarının gönlünde yer edinmeyi başarmıştı.

Ancak sonrasında bu seri iptal edilmiş, ünlü kahraman ekibinin farklı bir ekiple 2015 yılında yeniden bir filmi daha çekilmişti. Bu yapım ise hayranlarda büyük hayal kırıklığı yaratarak hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden çok kötü yorumlar almış ve diğer seri gibi iptal edilmişti. Sonrasında ise karakterlerin hakları Marvel Stüdyoları’na geçmişti. Tüm bunların ardından da MCU’da geçecek bir Fantastic Dörtlü filmi çıkarılacağı resmen duyurulmuştu. Şimdi de yapımla ilgili bir gelişme yaşandı.

WandaVision’un yönetmeni Fantastik Dörtlü filmini çekebilir

Heyecanla beklenen yeni filmin yönetmen koltuğunda normalde Spider-Man filmlerinin arkasındaki isim olan Jon Watts oturacaktı. Ancak Watts, geçtiğimiz aylarda projeden ayrılacağını duyurdu. Marvel Başkanı Kevin Feige de yakın zamanda düzenlenen San Diego Çizgi Roman Fuarı’nda Watts’ın yerini dolduracak bir yönetmen henüz bulamadıklarını söylemişti.

Şimdi ise Deadline tarafından paylaşılan bir haber, film için düşünülen ismi ortaya çıkardı. Buna göre Marvel, MCU’nun sevilen dizisi WandaVision’da da yönetmenlik yapan Matt Shakman ile yeni Fantastik Dörtlü filmini çekmesi için görüşmeler yapıyor. Ayrıca, şu an erken aşamalarında olunmasına görüşmenin olumlu geçtiği de aktarılıyor. The Boys, Game of Thrones gibi yapımlarda da bulunmuş Shakman’ın, filmi yöneteceği dedikodularının zaten bir süredir internet ortamlarında dolaştığını da ekleyelim.

Fantastik Dörtlü filminin kadrosuyla ilgili ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bilindiği üzere Marvel, yeni çıkan Doctor Strange filminde hayranların yıllardır istediği şeyi gerçekleştirmiş ve The Office, A Quite Place gibi yapımlardan tanıdığımız John Krasinski’yi Reed Richards (Mister Fantastic) olarak karşımıza çıkarmıştı. Bu, Krasinski’nin yeni filmde olabileceği dedikodularını ortaya çıkarsa da daha sonra çıkan raporlar, Doctor Strange’deki rolün tek seferlik olduğunu, beklenenin aksine ünlü oyuncunun yeni filmde yer almayabileceğini göstermişti.

Marvel Sinematik Evreni’nin beşinci fazında yer alacak Fantastik Dörtlü filminin 8 Kasım 2024’te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/news/fantastic-four-director-reportedly-wandavision-matt-shakman/
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0