'The Rock' Dwayne Johnson'dan Heyecan Verici DC ve Marvel Açıklaması

20
4
1
1
1
DC'nin yeni filmlerinden Black Adam'ın başrol oyuncusu Dwayne Johnson, bir noktada DC sinematik evreni ile Marvel Sinematik Evreni'nin kesişmesini umduğunu söyledi.

Son yirmi yıldır çizgi roman devleri Marvel ve DC'nin rekabeti, çizgi roman sayfalarından çok beyazperde ve gümüş ekranda yaşanıyor. Şimdiye kadar gerek film sayısı gerekse gişe olarak Marvel'ın gerisinde kalan DC'nin yakın zamanda vizyonda başarıya ulaşmasını beklediği filmlerin başında Black Adam geliyor. 

Yapımın başrolünde yeralan Dwayne "The Rock" Johnson, Warner Bros'un  yeni karakterler ve yeni filmlerle DC evrenini genişletme planlarından bahsetti. Black Adam'ın "DC evreninin büyük şemsiyesi altında" olduğunu söyleyen ünlü aktör, ileride farklı karakterlerle yollarının kesişebileceğini, hatta Marvel karakterleri ile bile karşılaşabileceğini söyledi. 

Dwayne Johnson umudunu koruyor

black adam

"Optimist biriyim. Yapım optimistik, özellikle de iş yaratıcılığa geldiğinde, özellikle de iş filmlere geldiğinde. Ve özellikle de iş DC süper kahramanları ve süper kötülerinin panteonuna geldiğinde. Karşı tarafta ise Marvel'in süper kahramanlarının ve süper kötülerinin panteonu var. Bana göre, bir gün yolları kesişmeli" ifadelerini kullandı. 

Çizgi romanlarda DC ve Marvel daha önce defalarca beraber çalışmıştı. Hatta Hawkeye bir dönem DC'nin Justice League ekibinde yer almış ve hem Avengers hem JL üyesi olan tek süper kahraman unvanını almıştı. İki yayınevi 1976 yılından bu yana karakterleri karşı karşıya getiriyor. Hatta Amalgam Comics adıyla çıkan hikayelerde iki yayınevinin kahramanlarının birleşimiyle ortaya çıkan karakterleri görmek de mümkün oluyor. 

dc vs marvel

Öte yandan DC ve Marvel'ın bir arada bir yapımda yer alması için öncelikle DC'nin kendi içerisindeki sorunları çözmesi gerekiyormuş gibi duruyor. Ezra Miller'ın yarattığı skandallar, Batgirl filminin iptal edilmesi, Warner Bros - Discovery ikilisinin birleşme süreci ve bu süreçte iptal edilen yapımlar derken firmada sular pek de durulmuyor. Her ne kadar yakın zamanda Marvel benzeri bir 10 yıllık plan açıklanmış olsa da, DC Films'in başkanı Walter Hamada'nın istifanın eşiğinden döndüğü ifade ediliyor.

Dwayne Johnson ise Black Adam ile birlikte DC sinematik evreninde yeni bir dönemin başlamasını bekliyor. Gelecekte Shazam ile karşı karşıya gelmesine kesin gözüyle bakılan karakterin bir noktada Superman ile de rakip olması mümkün gözüküyor. 

Black Adam filmi 21 Ekim 2022'de vizyona girecek.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/dwayne-johnson-dceu-mcu-crossover-hopes
20
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
1
1
1