YouTube, İlk İnteraktif Filmi A Heist With Markiplier’ın Fragmanını Paylaştı

11
2
0
0
0
Dünyanın en büyük video paylaşım platformu YouTube, bir süredir üzerinde çalıştığı interaktif formattaki ilk orijinal filmi A Heist With Markiplier’ın fragmanını yayınladı. Aksiyon temalı filmde tam 31 farklı son bulunuyor.

Dijital yayın devi Netflix’in geçtiğimiz yılın sonunda yayınladığı Black Mirror: Bandersnatch, streaming yayın piyasasına yepyeni bir soluk getirmişti. İnteraktif formatta olan film, izleyiciye hikayeyi yönlendirme fırsatı veriyordu.

Tüm alternatif sonlar ve yeniden yorumlanan sahneler eklendiğinde filmin süresi 5 saati geçiyor. Bandersnatch, kimileri tarafından sıkıcı bulunsa da, aslında gelecekteki dizi ve filmlerin yapısı hakkında ortaya oldukça çarpıcı bir perspektif koyuyor.

A Heist with Markiplier

Netflix’in ayak izlerini takip eden YouTube, ilk orijinal interaktif filmi A Heist With Markiplier’ın fragmanını paylaştı. Soygun temalı aksiyon filminin başrolünde, filmin isminden de anlaşılacağı üzere gerçek adı Mark Edward Fischback olan Amerikalı YouTube fenomeni Markiplie oynuyor. 24.4 milyondan fazla abonesi olan isim, korku temalı hayatta kalma oyunlarıyla ilgili çektiği videolarla biliniyor. 

YouTube’un ilk orijinal interaktif filmi A Heist With Markiplie, izleyicileri 31 olası sonuca gebe olan kararlarla karşı karşıya bırakacak. 61 farklı videonun birleştirilmesiyle oluşturulan film, bu yönüyle Bandersnatch’ten oldukça farklı; ancak yine de bir göz atmaya değer.

30 Ekim’de yayınlanacak olan A Heist With Markiplie filminin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.shortlist.com/news/youtubes-first-interactive-original-film-trailer-has-landed-and-there-are-31-possible-endings-401169
11
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
0
0
0