0 Kilometre Bir Tesla Model S'in Hava Yastığı, Sürücünün 'Elinde Kaldı' [Video]

39
5
2
2
1
TikToker Rico Kimbrough, yeni aldığı Tesla Model S'in videolarını paylaşırken ilginç bir hatayı kayda aldı. Henüz 0 kilometre olan Tesla Model S'in direksiyonda bulunan sürücü hava yastığı, araç sahibinin tam anlamıyla elinde kaldı.

Yeni bir otomobil satın aldığımızda hemen hepimiz fazlasıyla heyecanlı oluruz. TikToker Rico Kimbrough da çoğumuz gibi yeni Tesla Model S Long Range'ini teslim alırken fazlasıyla heyecanlıydı ve otomobili alma sürecini videoya kaydederek anbean TikTok hesabından paylaştı.

Bir olayın videosunu kaydetmek, gerçek olduğunu kanıtlamanın en basit yolu olabilir. Kimbrough, bilgi eğlence ekranının jelatinini söktüğü anların dahi videosunu paylaşırken tam olarak böyle bir 'gerçeklik' ile karşı karşıya kaldı ve aracın direksiyonda bulunan sürücü hava yastığı, kelimenin tam anlamıyla elinde kaldı.

tesla hava yastığı

Hemen aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi Kimbrough'un Model S'i henüz taşıma modunda. Dolayısı ile video çekildiği sırada araç ya yeni teslim edildi ya da teslim edilmek üzereydi. Ancak videoda da görebileceğiniz gibi aracın hava yastığı modülü son derece gevşek duruyor ve tuttuğunuzda kolaylıkla çıkabiliyor.

Paylaşıldıktan kısa süre sonra viral olan video, sosyal medya kullanıcılarından farklı farklı yorumlar almış durumda. Bazı kullanıcılar aracın taşıma modunda olduğunu, Kimbrough'un aracın gerçek sahibi olmadığını iddia ederken; kimileri ise bu iddiaların hava yastığının kolaylıkla yerinden çıkmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını savundu. 

Paylaşılan video, 90 bin dolara yakın fiyat etiketine sahip Tesla Model S Long Range gerçekten de kritik bir sorun ortaya koyuyor olsa da şu ana kadar bu konuda tek bir videonun ortaya çıkmış olması, bunun kronik bir kalite kontrol sorunu değil, söz konusu araca has bir hata olduğunu düşündürüyor.

Kaynak : https://jalopnik.com/new-tesla-owners-tiktok-goes-viral-when-the-airbag-come-1847157993
39
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
39
5
2
2
1