2019 Model Yeni BMW 1 Serisi Türkiye'de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı

29
10
7
5
5
Alman otomobil üreticisi BMW, 1 Serisi’nin yeni versiyonunu Türkiye’de satışa sundu. Şirket tarihinde ilk kez önden çekişli araç mimarisini benimseyen yeni BMW 1 Serisi, Sport Line ve M Sport olmak üzere iki farklı versiyon ile geliyor.

Türkiye’deki faaliyetlerini Borusan Otomotiv aracılığıyla sürdüren Bavyera merkezli Alman otomobil devi BMW, pek çok yeniliğe ev sahipliği yapan üçüncü nesil 1 Serisi’ni ülkemizde satışa sundu.

Üst kalite küçük otomobil segmentinin en iddialı modellerinden biri olan BMW 1 Serisi, hem tasarım hem de donanım anlamında önemli iyileştirmeler almış. Selefine göre çok daha modern bir tasarım diline ve atmosfere sahip olan yeni BMW 1 Serisi, ilk kez sunulan önden çekiş özelliği ve en yeni yürüyen aksam teknolojileri ile öne çıkıyor.

bmw 1

2019 model yeni BMW 1 Serisi, 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri ile geliyor. Sport Line ve M Sport olmak üzere iki farklı model opsiyonuna sahip olan yeni BMW 1 Serisi, sürücülere 7 ileri steptronik otomatik şanzıman sunuyor.

Dış tasarımda çift böbrek ızgaraları, LED farlar, siyah ayna kapakları ve egzos çıkışı kaplamasına sahip olan araç, iç bölümde ise maksimum konfor ve güvenlik için pek çok kullanışlı işlev ve sürüş asistan sistemi sunuyor. Selefinden 10 milimetre daha kısa olmasına rağmen 34 milimetre daha geniş bir kabin alanına sahip olan yeni BMW 1 Serisi, bagaj hacminde de 20 milimetre artışla 380 litreye ulaştı.

1 serisi

Sürüş asistanı, park asistanı, harekete duyarlı kumanda ve kafa üstü gösterge gibi pek çok sürüş destek sistemine sahip olan otomobil, Apple CarPlay desteği ile birlikte geliyor. 

Borusan Otomotiv tarafından yapılan açıklamaya göre 2019 model yeni BMW 1 Serisi’nin Türkiye fiyatı 233.800 TL’den başlıyor. Tabii ilave donanım seçeneklerini tercih etmek isteyen müşterilerin çok daha yüksek bir meblağı gözden çıkarmaları gerekiyor. Firma ayrıca 306 beygir motor gücüne sahip M135i xDrive modelinin de özel sipariş ile Türkiye’de getirilebileceğini belirtti. 

Kaynak : https://www.haberturk.com/bmw-1-serisi-turkiye-de-satisa-cikti-2530668-ekonomi
29
10
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
29
10
7
5
5