Adeta Arya Stark’ı Oynadığınız Yeni Açık Dünya Platform Oyunu: Savior

15
4
0
0
0
Yeni platform oyunu Savior’da, RPG ögeleriyle süslü 2D Arcadia dünyasında barışı getirmek için mücadele edeceğiz.

Game of Thrones biteli aylar olmuş olsa da o dünyaya benzer dünyaların tadını çıkarmak isteyenler için yeni bir açık dünya platform oyunu geliyor. Savior adlı oyunda, Arya Stark benzeri tanınmayan bir karakteri oynayacağız. Yeni yapımda teknoloji ile ortaçağvari bir dünya arasında kalmış olan Arcadia’da maceralara atılacağız. 

Oyunu diğerlerinden ayıran en önemli özellik, RPG ögelerini bir çeşit saygınlık sistemiyle destekleyen yapı olarak göze çarpıyor. Sam adlı kahramanımız, Arcadia adasında sürekli olarak yeni şeylerle karşılaşıyor. 

Oyunun yapımcısı olan Starsoft Entertainment’te proje lideri olarak görev yapan Weston Tracy, “Büyürken keyifle oynadığımız 2D platform oyunlarından birini yapmayı ve dünyaya ve insanlarına oyuncuların daha fazla yatırım yapmasını istedik.” diye konuştu. “Dövüştüğünüz mızrakçı sadece yüzü olmayan bir rakip değil. Başka bir görevde kurtardığınız kadın, onun annesi olabilir ve tekrar karşılaştığınızda bu defa size yakın davranabilir. Az önce savaştığınız bir askeri davanıza katılmak için ikna edebilmenizi istiyoruz. Bir NPC’nin (oyuncu olmayan karakter, oynanamayan karakter) en sevdiği yemeği bilmenin de bir sadak ok kadar faydalı olduğu bir dünya.” dedi.

rpg oyun

Oyunda görevleri almak, daha fazla görevi açabilmek, en nihayetinde de adada barışı sağlamak için saygınlığı artırmak ve etrafla olan etkileşime dikkat etmek gerekiyor. Buna ek olarak oyunun eğlenceli gözüken aksiyonları da var. 

Oyun için henüz açıklanmış bir çıkış tarihi yok. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/youre-basically-arya-stark-in-this-open-world-action-platformer/
15
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
0
0
0