Amazon Prime Video'nun Yeni Bilim Kurgu Dizisi The Peripheral'dan İlk Fragman Geldi [Video]

16
0
0
0
0
Amazon Prime Video'nun Yeni Bilim Kurgu Dizisi The Peripheral'dan İlk Fragman Geldi [Video]
Amazon Prime Video, Ekim ayında yayınlanacak yeni dizisi The Peripheral'ın ilk fragmanını paylaştı. William Gibson'ın aynı isimli romanından esinlenen dizinin yapımcıları arasında Westworld'ün yazarları Lisa Joy ve Jonathan Nolan yer alırken başrolünde ise ünlü aktris Chloë Grace Moretz bulunuyor.

En çok tercih edilen sinema ve dizi platformları arasında üst sıralarda yer alan Amazon Prime Video, her geçen gün yeni bir yapımıyla karşımıza çıkıyor. Platform, en son uzun zamandır beklenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisini yayınlamıştı. J.R.R Tolkien’ın ikonik eserlerinden ilham alan bu yapım, izleyenleri ikiye bölse de ilk günden Amazon’da rekor kırmayı başarmıştı.

Dev platform, şimdi ise yakın zamanda yayınlanacak yeni dizisinden ilk fragmanı paylaştı. İlk olarak yıllar önce duyurulan ‘The Peripheral’ ismindeki bilim kurgu dizisi, aksiyon dolu ilk fragmanı ve ilgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine topladı.

The Peripheral, 21 Ekim’de Amazon Prime Video’da

Amazon Prime Video, resmi hesaplarından yaptığı bir paylaşım ile The Peripheral’ın ilk fragmanını bizlerle buluşturdu. William Gibson’ın aynı ismi taşıyan ünlü romanından uyarlan bilim kurgu, gizem ve gerilim türündeki yapım, ABD’nin unutulmuş bir köşesinde yaşayan ve parçalanmış ailesini bir arada tutmaya çalışan Flynne Fisher’ın hikâyesine odaklanacak. Fragmanda, Fisher’ın bir sanal gerçeklik gözlüğü kullanarak bambaşka bir gerçekliğe geçmesi ve burada büyük bir gizemin ortasında bulunması da büyük dikkat çekiyor.

The Peripheral’ın sağlam bir kadroya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Dizinin yapımcılığını Westworld dizisinden tanıdığımız Lisa Joy ve Jonathan Nolan çifti üstleniyor. Başrolde ise Kick-Ass, Carrie, If I Stay gibi yapımlarda karşımıza çıkan Chloë Grace Moretz yer alıyor. Kadronun kalanında ise Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller gibi isimler bulunuyor.

Amazon Studios ve Warner Bros. Television tarafından geliştirilen The Peripheral dizisi için belirlenen yayın tarihi ise 21 Ekim 2022.

16
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
0
0
0
0