Apple, Resmi Web Sitesinde AirPower'ın Geleceğini 'İstemeden' Onayladı

22
8
1
0
0
9to5Mac tarafından Apple Avustralya web sitesinde keşfedilen referans kod, Apple'ın AirPower kablosuz şarj pedini nihayet tanıtacağını gösteriyor.

Apple, 2017 yılında 10. yıl özel iPhone modeli iPhone X’u tanıtırken, cihazlarına ilk kez kablosuz şarj desteği getirdiğini duyurmuştu. Apple, kablosuz şarj özelliği ile birlikte kendisinin geliştirdiği ilk kablosuz şarj pedi olan AirPower’ı da tanıtmıştı. Ancak 2019 yılının ilk çeyreğini bitirmek üzereyiz ve AirPower hala piyasaya çıkmış değil.

9to5Mac tarafından Apple’ın Avustralya web sitesinde keşfedilen

referans kodu, Apple’ın 25 Mart’ta düzenleyeceği lansman etkinliğinde ilk kablosuz şarj pedini tanıtacağına dair beklentileri artırdı. Peki AirPower, iPhone ve diğer Apple ürünü sahiplerine ne kazandıracak?

iPhone 8’den bu yana tanıtılan tüm iPhone modelleri kablosuz şarjı destekliyor. Fakat üçüncü parti kablosuz şarj pedi kullanmak zorunda kalıyorlar ve Apple, cihazlar desteklemesine rağmen iPhone’ların kablosuz şarj özelliğini 7.5W ile sınırlandırmış durumda. AirPower ise iPhone’ları 15W hızlı şarj edebilecek.

Daha da önemlisi AirPower, birden fazla cihazı aynı anda kablosuz şarj etmeyi mümkün kılıyor. Bir başka deyişle AirPower ile aynı anda hem iPhone’unuzu hem de Apple Watch ya da AirPods’unuzu şarj edebileceksiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi AirPower, yeni nesil iPhone’larda hediye olarak verilmeyecek.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2019/03/21/apple-iphone-airpower-upgrade-iphone-xs-max-xr-wireless-charging/#67d4e6d64159
22
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
8
1
0
0