The Batman Filminin Çekimleri Önümüzdeki Ay Başlıyor

25
4
2
2
2
DC’nin en yeni Batman filmi için hazırlıklar devam ediyor. Geçen ay Birleşik Krallık’ta kurulan sette gerçekleşecek olan çekimler Eylül ayında başlayacak.

Koronavirüs pandemisi pek çok sektörü etkilediği gibi sinema ve eğlence sektöründe de uzun süredir çalışmaların durmasına neden olmuştu. Büyük bütçeli yapımlar son dönemde birer ikişer yeniden motor demeye başladı.

Bu yapımlardan biri de başrolünde Robert Pattinson’ın yer alacağı yeni Batman filmi olacak. Daha çıkmadan çok tartışılmaya başlanan filmin çekimleri Eylül ayında başlayacak. Bu çekimler için Warner Bros, Birleşik Krallık’ta bir set inşa etmişti.

Çekimler Eylül’de başlıyor

robert pattinson batman

Önümüzdeki ay başlayacak olan çekimlerle birlikte Batman filmi kaldığı yerden devam edecek. Yapım için çalışmalar daha önce başlamış ancak Mart ayında salgın nedeniyle kesintiye uğramıştı. Yaklaşık 7 aylık bu sürecin ardından ekip bir kez daha kamera başına geçecek.

Yönetmen Matt Reeves’e göre çekim süreci durdurulduğunda planlanan sahnelerin dörtte biri çoktan çekilmişti. Bu sahneler üzerinde çekimler bitmeden çalışma yapmayacağını belirten yönetmen, boş geçen sürede filmin tonu üzerinde çalışmalar yapacağını ifade etmişti.

Yapımın yapısında ton açısından değişiklikler olsa da çekimler tamamlanmadan önce Reeves’in bu konuda herhangi bir açıklama yapması beklenmiyor. Pattinson’ın -internet tabiriyle- Battinson olarak anılan Batman’inin anlatacağı hikaye de merak konusu.

Batman gelecek yıl vizyonda

battinson

Pandemi nedeniyle sinema sektörü her alanda zorluklar yaşamış olsa da verilen aralar en azından yaratıcı ekiplere nasıl bir film yapmak istediklerini tasarlamak için daha geniş bir zaman aralığı vermiş oldu. Yapım ekipleri için ağır güvenlik önlemleri gerektirmeyen Birleşik Krallık, çekimler için önemli fırsatlar sunarak Batman filminin sonunda aradan dönmesini sağladı. 

Filmin çıkış tarihi ilk olarak Haziran 2021 olarak duyurulmuştu ancak yaşanan gecikmelerden dolayı bu tarihte değişikliğe gidildi. Filmin planlanan yeni vizyon tarihi 1 Ekim 2021 oldu. Yeni Batman filminden sizin beklentileriniz nedir?

Kaynak : https://gamerant.com/the-batman-filming-when-september/
25
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
25
4
2
2
2