WB Games Montreal, Yeni Batman Oyunu İçin Bir Video Yayınladı

32
5
1
0
0
WB Games Montreal, Yeni Batman Oyunu İçin Bir Video Yayınladı
WB Games Montreal'ın Twitter hesabı, önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen yeni Batman oyunu için kısa bir tanıtım videosu yayınladı. 18 Ağustos tarihini işaret eden videoya göre şirket yarın yeni projesine dair detaylı bilgiler paylaşacak.

Bugün resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Warner Bros. Games, yakında tanıtılması beklenen Batman oyunu için yeni bir tanıtım yayınladı. Yayınlanan video, daha önceki bazı ipuçlarında olduğu gibi Baykuşlar Divanı'na (Court of Owls) işaret ediyor.

WB Games Montreal'ın Twitter hesabı, kısa videonun yanında bir de @r3dakt3d adlı yeni bir Twitter hesabını paylaştı. r3dakt3d.com web sitesine girince ziyaretçileri 18 Ağustos tarihiyle birlikte "Sizi bekliyorduk" mesajı karşılıyor. Sayfanın en altında yer alan küçük bir zamanlayıcı ise 18 Ağustos TSİ 18.00 için geri sayım yapıyor.

Yeni Batman oyunu, DC FanDome etkinliğinde duyurulabilir:

WB Games'in yeni bir Batman oyunu üzerinde çalıştığına dair söylentiler uzun bir süredir ortalıkta dolaşıyor. İddialara göreyse yeni Batman oyunu, Baykuşlar Divanı'nı öne çıkaran bir yapıda olacak. Birkaç ay önce paylaşılan raporlarda da önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek yeni oyunun Batman: Gotham Knights'a dayanacağı söyleniyordu.

Yeni oyunun içeriğini şimdilik tam olarak bilemesek de yarın oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız gibi görünüyor. Bu noktada WB Montreal'ın önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek DC FanDome etkinliği sırasında yeni Batman oyununu duyurması bekleniyor. Bu nedenle 18 Ağustos tarihindeki etkinlikten çok fazla bir şey beklemememiz gerekiyor.

Warner Bros. Games Montreal'ın yeni oyununu duyuracağı DC FanDome etkinliği 22 Ağustos TSİ 20.30'da başlayacak. Batman: Arkham serisinin geliştiriciliğini yapan Rocksteady Studios da aynı etkinlikte 20 dakikalık bir panel düzenleyecek. Daha önceki sızıntılar ile Rocksteady'nin bu etkinlikte Suicide Squad: Kill the Justice League oyununu duyuracağı ortaya çıkmıştı.

Warner Bros. Montreal'ın yeni projesine dair net bir fikrimiz olmasa da muhtemelen bir Batman oyunu olacağını söyleyebiliriz. Daha fazla detay öğrenmek için 22 Ağustos tarihini beklememiz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/batman-gotham-knights-game
32
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
32
5
1
0
0