The Sims 4'te Gerçek Sanatçıların Katılacağı Bir Müzik Festivali Düzenlenecek

16
7
3
2
1
Electronic Arts, The Sims 4 oyununa gelecek olan Sims Sessions adlı oyun içi müzik festivalini duyurdu. Bu festivalde ünlü şarkıcılar bulunacak ve oyuncular da ana gösteri bittiğinde sahneye çıkıp performans sergileyebilecekler.

Electronic Arts’ın devasa bir hayran kitlesine sahip olan The Sims serisini bir yaşam simülasyonu olarak tanımlayabiliriz. Kendi karakterinizi yarattığınız; yaşam şekline, hobilerine, sevdiği ve sevmediği şeylere tamamen sizin karar verdiğiniz bir oyun serisi olan The Sims’in dördüncü oyununa gelecek olan yeni etkinlik duyuruldu.

Sims Sessions adlı bu etkinlik kapsamında dünyaca ünlü 3 şarkıcı, oyundaki festival alanında performanslarını sergiliyor olacak. Sadece oyunla sınırlı tutulmayan bu etkinliğin bir de TikTok üzerinden #SimlishSessions etiketiyle ulaşılabilecek olan bir karaoke özelliği olacak. İşte detaylar:

Bebe Rexha, Glass Animals ve Joy Oladokun etkinlikte yer alacak

Sims Sessions

Sims Sessions etkinliğinde; Bebe Rexha, Glass Animals ve Joy Oladokun, kendi performanslarını Simlish olarak söyleyecekler. Yani alışık olduğumuz şekilde İngilizce değil, The Sims’in kendi oyun diliyle bir konser verilecek. Bunun yanında oyuncular, ana gösteri bittiğinde sahneye çıkıp Simlish klasiklerini söyleyebilecek.

Sims Sessions

Bunlara ek olarak keşfedilmeye hazır bir festival alanı oyunculara sunulacak. Oyuncular bu alanın içinde yemek yiyebilecekleri, yeni kıyafetler deneyip festival alanındaki modaya yön verebilecekleri ve kendi ürünlerini satabilecekleri alanlara sahip olacaklar. Son olarak performanslarını sergileyen 3 şarkıcıya özel olarak satın alınabilecek olan oyun içi ürünler de bulunacak.

Festivale nasıl katılım sağlanabileceği konusunda detaylar henüz paylaşılmış değil fakat The Sims 4 oyununa sahip olanların bu etkinliğe 29 Haziran'dan itibaren katılabileceklerini ve etkinliğin 7 Temmuz'a kadar devam edeceğini düşünürsek, detayların açıklanması an meselesi diyebiliriz. 

The Sims serisi tarihinde ilk defa oyun içi müzik festivali etkinliğinin yapıldığını da son olarak ekleyelim. Oyun ve etkinlik hakkındaki genel düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-sims-4-is-hosting-its-first-in-game-musical-festival-featuring-real-life-artists
16
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
7
3
2
1