Mekanın Sahibi Geri Geldi: Ben Affleck, Batman Rolüne Geri Dönüyor

31
10
4
2
2
Vanity Fair tarafından aktarılan ve yönetmen Andy Muschietti onaylanan habere göre Ben Affleck, The Flash filminde Batman rolüne geri dönecek. Ayrıca aynı filmde Michael Keaton'ı da Batman olarak izleyeceğiz.

Son olarak Justice League filminde siyah pelerinin altında izlediğimiz Ben Affleck, Batman rolüne resmen geri dönüyor. Kültür, moda ve politika üzerine bir dergi olan Vanity Fair tarafından aktarılan bilgiye göre Ben Affleck, 2022’de vizyona girmesi planlanan The Flash filminde bir kez daha Batman/Bruce Wayne rolünü üstlenecek.

DC hayranlarını heyecanlandıran haber, yönetmen Andy Muschietti tarafından da onaylandı. The Flash filminin, adından da anlaşılacağı gibi Barry Allen/Flash karakterinin hikayesine odaklanacağını ifade eden Muschietti, bununla birlikte Batman ve Flash karakterlerinin duygusal açıdan birbirlerine sandığımızdan daha fazla bağlı olduklarını belirtti.

Andy Muschietti: Batman ve Flash, duygusal olarak sandığımızdan daha fazla bağlı

batman flash

Batman/Bruce Wayne, Justice League’de Steppenwolf’u durdurmak için ekip toplarken Barry Allen’ı da ziyaret etmiş ve Flash’ı DC evreninin belki de en güçlü süper kahraman takımına dahil etmişti. 

Batman ve Flash, yeni bir projede ilk kez The Flash filminde bir araya gelecek olsa da ondan önce Justice League’in HBO Max’te yayınlanacak Snyder Cut versiyonunda bir kez daha birlikte izleme şansı bulacağız.

The Flash filminde Michael Keaton da Batman olarka karşımıza çıkacak

michael keaton batman

The Flash filmi ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre The Flash filmi, çizgi romanlardaki alternatif bir zaman çizelgesi izleyen Flashpoint’i takip edecek. Ortaya nasıl bir yapım çıkacağını merak ediyorsanız, Sony’nin Spider-Man: Into the Spider-Verse filmini referans olarak düşünebilirsiniz.

Alternatif bir zaman çizelgesi olacağı için The Flash filminde tek bir Batman görmeyeceğiz. 1989 yılında yayınlanan Tim Burton'ın Caped Crusader lakaplı Batman’ini canlandıran Michael Keaton da The Flash filminde Ben Affleck’e eşlik edecek. Keaton’ı bir süper kahraman filminde son olarak Örümcek Adam: Eve Dönüş’te görmüştük.

Kaynak : https://www.insider.com/ben-affleck-will-play-batman-the-flash-movie-2020-8
31
10
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
31
10
4
2
2