Efsane Dizi Breaking Bad'in Filmi, Yalnızca Netflix'te Gösterilmeyecek

50
3
3
1
1
Gelmiş geçmiş en çok izlenen, en çok beğenilen diziler arasında yer alan Breaking Bad’in filmi El Camino: A Breaking Bad Movie, sadece Netflix’te değil kısa bir süreliğine ABD’deki sinema salonlarında da kendisine yer bulacak.

Hayranlarına göre gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğu iddia edilen Breaking Bad’in El Camino: A Breaking Bad Movie isimli bir filmi geliyor. Normalde çevrimiçi dizi, film izleme platformu olan Netflix’te yayınlanacak olan filmin, 11-13 Ekim tarihleri arasında sinema salonlarında da gösterime gireceği duyuruldu.

Ancak dizinin ülkemizdeki hayranlarına kötü bir haberimiz var. Film, ABD’deki 61 şehirdeki çeşitli sinema salonlarında vizyona girecek.

Diziden filme 10 karakter

Breaking Bad

Filmin yönetmeni ve senaristi olan Vince Gilligan, “Televizyon dizimizi büyük ekranda, büyük stereo hoparlörlerle oldukça sınırlı, tek seferlik izleme fırsatına sahibiz. Her zaman ‘bu tıpkı bir film gibi. Diziye benzemiyor’ diye düşünmüşümdür. Bunu hayranlarla da paylaşmak istedim” dedi.

The Hollywood Reporter’a konuşan Gilligan ayrıca Breaking Bad’den bilinen en az 10 karakterin El Camino’da da yer alacağını dile getirdi. Filmde yer alacak karakterler arasında Jesse Pinkman (Aaron Paul), Skinny Pete (Charles Baker) ve Badger’ın (Matt L. Jones) olduğu halihazırda biliniyor. Ancak geri kalan karakterler şu an için hâlâ bir sır.

Saul Goodman’ın da filmde yer alacak olması hayranları pek de şaşırtmaz ancak Walter White gibi bazı büyük karakterler kurtulamamıştı dolayısıyla ‘flashback’ sahneleri olmazsa Walter’ı görmek pek mümkün değil. Skyler (Anna Gunn) ve Marie (Betsy Brandt) hâlâ oralarda bir yerlerde ancak Jesse Pinkman’ı gerçekten hayatlarının içine tekrar sokmak isteyip istemeyecekleri muamma.

Kaynak : https://mashable.com/article/el-camino-breaking-bad-theaters/
50
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
50
3
3
1
1