BYD SEAL U DM-i, Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı!

9
3
1
1
0
BYD'nin yeni otomobili SEAL U DM-i, ülkemize giriş yaptı. Peki bu aracın fiyatı ne kadar ve hangi özelliklerle donatıldı?

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi BYD, yakın zamanda resmen Türkiye’ye giriş yapmıştı. Şirket, şu anda sadece Atto 3 isimli modeliyle ülkemizde faaliyet gösteriyordu, ancak yeni araçları getirme planı vardı.

Ocak ayında ise beklenen açıklama gelmiş ve Atto 3’ten sonra ülkemize gelecek yeni BYD modeli duyurulmuştu.SEAL U DM-i, şarj edilebilir hibrit versiyonuyla yakında ülkemizde satışa sunulacaktı. Ve şimdi beklenen oldu. BYD SEAL U DM-i, resmen Türkiye pazarına giriş yaptı.

BYD SEAL U DM-i Türkiye fiyatı:

BYD SEAL U DM-i

Gazeteci Emre Özpeynirci BYD SEAL U DM-i'nin Türkiye fiyatını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre otomobil, lansmana özel 2.090.000 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

BYD SEAL U DM-i özellikleri:

SEAL U DM-i, otomobil devinin diğer araçlarında da gördüğümüz gibi sade bir tasarımla geliyor. Kullanıcısına geniş alan sunacak modelin tasarımı elektrikli versiyonla neredeyse aynı. Sadece ön tampon tarafında minik farklılıkları var.

Daha önce de söylediğimiz gibi şarj edilebilir hibrit bir model olacak ve hem elektrikli hem benzinli motorla gelecek. 98 beygir gücü ve 122 Nm tork üreten 1,5 litre hacimli benzinli motor, 145 kW’lık elektrikli motorla birleşiyor. 

18,3 kWh bataryaya sahip SEAL U DM-i’nin 80 kilometrelik elektrikli menzili var. Toplam menzilinin ise 1080 km’ye kadar ulaşabildiği ifade ediliyor. Ayrıca ferah olmasıyla dikkat çeken iç mekânda ise 15 inçlik bir dokunmatik ekran bizi karşılayacak. Son olarak 550 litrenin üzerinde bagaj kapasitesiyle geldiğini ekleyelim.

BYD'nin Türkiye fiyatlarını merak ediyorsanız:

BYD'nin bu başarısına nasıl ulaştığına da göz atmayı unutmayın:

Çinli otomobil şirketlerinin piyasayı nasıl ele geçirdiğiyle ilgili videomuz için:

9
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
1
0