Tartışmaya Bekleriz: Captain America, Neden Avengers'ın En İyisi?

123
48
45
3
3
Marvel'in sevilen karakteri Captain America neden en iyi yenilmez? Bu soruyu sizler için cevapladık.

Marvel'in süper kahraman filmi serilerinden Avengers'ın en iyi karakteri Captain America'dır. En yenilmezi odur. Peki neden? Captain America'nın neden Avengers'ın en yenilmezi olduğunu hiç düşündünüz mü?

Captain America, Marvel'in en eski kahramanlarındandır. İkinci Dünya Savaşı'nda askerlere moral olması için tasarlanan bu karakter, toplumun bütün kesimleri tarafından da kabul görmüştür. Amerikan halkı tarafından sevilmeyen Adolf Hitler'in tam tersine kahraman olduğu ifade edilir her zaman. Bugün bile Captain America'nın bu kadar çok sevilmesinin sebebi, onun fiziksel özellikleri değil diğer nitelikleridir. Captain America, başkalarını kurtarmak için kendisini her türlü durumda feda edebilir ve hepimiz biliriz ki insanları kurtarabilmek için el bombasının üzerine atlayabilecek tek kişi de Captain America'dır.

Eğer Avengers karakterlerinin bir lideri olsaydı o da elbette Captain America olurdu, çünkü diğerlerinde olmayan bir başka özellik vardır Captain America'da. Bu özellik, diğerlerine ilham vermesidir. Sözlerini biliriz Captain America'nın ve bu sözleri biz seyircilere her zaman, söz konusu olan durum ölüm bile olsa yapılacak bir şeylerin olduğunu hatırlatır. Kritik anlarda Captain America'dan gelecek o sözü bekleriz hep. 

Captain America ahlaklıdır da. Bize daima doğru şeyi yapmamız gerektiğini hissettirir. Kimileri için bu tavır, modası geçmiş olarak nitelendirilse bile Captain America ile özdeşleşmiştir bu durum. 

Elbette Marvel karakterleri içerisinde, Captain America'dan daha hızlı, daha güçlü ve daha zeki karakterler vardır. Ancak her özelliğin toplandığı tek karakter bize göre Captain America'dır. Bu yüzden Avengers'ın en yenilmezidir Captain America.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/04/22/avengers-endgame-captain-america-best-avengers-steve-rogers-chris-evans/
123
48
45
3
3
Emoji İle Tepki Ver
123
48
45
3
3