Adeta Bir Sanat Eseri: Türkiye'de Sadece 25 Adet Satılacak DS 7 Crossback Louvre Duyuruldu

13
10
4
2
2
DS Automobiles, Türkiye'de de tutulan modellerinden DS 7 Crossback'in özel sürümü "DS 7 Crossback Louvre"u duyurdu. Paris'teki Louvre Müzesi'nden esinlenilerek oluşturulan özel sürüm araç, Türkiye'de yalnızca 25 adet olacak.

Türkiye'de de kendisine alıcı bulmayı başaran Fransız otomobil şirketi DS Automobiles, en popüler modellerinden DS 7 Crossback'in özel bir sürümünü duyurdu. Dünyanın en bilindik müzelerinden olan Louvre Müzesi'nden esinlenilerek oluşturulan ve "DS 7 Crossback Louvre" olarak isimlendirilecek araç, kısa bir süre sonra Türkiye'ye de gelecek.

DS 7 Crossback Louvre, adını aldığı Louvre Müzesi'nin tasarımına has detaylarla geliyor. Bu bağlamda aracın dört bir yanında Louvre müzesinin piramit tasarımının amblemlerini görmek mümkün. Özellikle de döşeme ile dikiz aynasına eklenmiş olan piramit amblemler, aracın gerçekten de özel olduğunun hissedilmesini sağlıyor.

Karşınızda, DS 7 Crossback Louvre

DS 7 Crossback Louvre

Bir tüketici, DS Automobiles'ın sınırlı sayıda üreteceği araçlardan birine sahip olduğunda, aracın iç tasarımındaki hemen her yerde Louvre Müzesi'nden esintilerle karşılaşacak. Ancak bu araç hem dünyada hem de Türkiye'de çok satmayacak. Zira şirket, bu özel üretim aracın Türkiye'ye yalnızca 25 adet geleceğini açıkladı.

DS 7 Crossback Louvre

DS 7 Crossback Louvre, donanım özellikleri açısından da dolu dolu olacak. Tüketiciler, bu aracı satın aldıklarında ikinci seviye otonom sürüş sistemi, duyarlı aydınlatma ve kamera kontrollü süspansiyonlar gibi üst düzey özelliklerle karşı karşıya gelecekler. Aracın motor seçeneği ise DS7 Crossback ile aynı olacak.

DS 7 Crossback Louvre

DS Türkiye, özel üretim aracının Türkiye fiyatını açıklamadı. Ancak şirketin İngiltere için oluşturduğu internet sitesine baktığımızda, DS 7 Crossback Louvre için 46 bin 550 sterlin, yani yaklaşık olarak 54 bin 500 euro istediğini görüyoruz. Bu özel araç, yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye pazarındaki yerini alacak.

DS 7 Crossback

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/522331/ds7-crossback-louvre-versiyonu/
13
10
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
13
10
4
2
2