Dubai, Tesla Cybertruck’ı Polis Arabası Yapmak İstiyor

37
20
12
8
2
Dubai Polis Teşkilatı, Tesla Cybertruck’ı araç filosuna eklemek istiyor. Geçtiğimiz günlerde Dubai Polis Teşkilatı’na ait Twitter hesabından, polis teşkilatının logoları ile süslenmiş bir Cybertruck fotoğrafı paylaşıldı.

Dubai Polis Teşkilatı’nın araç filosu, dünya üzerindeki en pahalı araç filolarından biri olabilir. Polis teşkilatının garajı Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador gibi lüks araçlardan oluşuyor. Dubai Polis Teşkilatı, şimdi bu lüks araç filosunu Tesla Cybertruck ile büyütmek istiyor. 

Dubai Polis Teşkilatı’na ait resmi Twitter hesabından 2020 başlığı ile atılan tweetteki Cybertruck’a, polis teşkilatının logoları eklenmişti. Dubai Polis Başkomutanı Abdullah Khalifa Al Marri de Arabian Business’a yaptığı açıklamada Cybertruck’ların turistik bölgelerde güvenlik için kullanılacağını açıkladı.

Polis merkezi garajında Nissan GT-R, Lamborghini Gallardo, Bugatti Veyron gibi ilgi çekici otomobiller bulunan Dubai'nin sahip olduğu tüm 'süper' polis araçlarını bu listemizden inceleyebilirsiniz. Ayrıca Dubai, geçtiğimiz dönemde polis teşkilatının konvoyuna bir Hoverbike da eklemişti.

dubai polis cybertruck

Cybertruck, preslenmiş paslanmaz çelikten gövdesi ve kurşun geçirmez camları ile Dubai Polis Teşkilatı’nın filosunu güçlendirecek bir araç olacaktır. Tesla’nın sıra dışı görünüşlü aracı 0’dan 96 km/s hıza 3 saniyenin altında çıkabilecek motor gücü ve uzun menzili ile güçlü bir araç. 

Dubai Polis Teşkilatı’nın Cybertruck’ı bünyesine katmak istemesi gayet anlaşılır bir yaklaşım. Ancak polis teşkilatı görevlileri tarafından atılan tweet, yine de şaşırttı. Cybertruck’ın üretiminin 2021 sonlarında başlaması bekleniyor. Bu nedenle Dubai Polis Teşkilatı’nın 2020 yılında nasıl Cybertruck sahibi olacağı merak konusu.

Kaynak : https://futurism.com/the-byte/dubai-police-tesla-cybertrucks
37
20
12
8
2
Emoji İle Tepki Ver
37
20
12
8
2