8 Yeni Huawei ve Honor Modeli İçin Daha EMUI 9.1 Yayınlandı

17
10
5
3
2
Huawei'nin EMUI 9.1 güncellemesini alacak telefonlar listesine yenileri eklendi. Buna göre 8 yeni telefon modeli daha EMUI 9.1 güncellemesini almaya başlayacak.

Akıllı telefonlarında Android işletim sistemini kullanan şirketlerden bir tanesi de Huawei. Her ne kadar kendi işletim sistemini duyurmuş olsa da Huawei, akıllı telefonlarında Google'ın Android işletim sistemini kullanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Hal böyle olunca da Huawei, Android'in açık kaynak kodlu yapısından yararlanarak kullanıcıları için farklı bir Android deneyimi yaşatıyor ve bu arayüze de "EMUI" deniyor. Huawei şimdi, yaklaşık bir ay önce duyurduğu EMUI 9.1 güncellemesini alacak telefon modellerine yenilerini ekledi.

EMUI 9.1

Android 9 Pie tabanlı bir arayüz olan EMUI 9.1, kullanıcılara pek çok yenilik sunacak. Bu yeniliklerin başındaysa özellikle de oyun oynamayı seven Huawei sahiplerini sevindirecek "GPU Turbo 3.0" geliyor. Bu özellik, dünyanın en çok oynanan oyunları tarafından da destekleniyor ve bu sayede kullanıcıların oyun performanslarında gözle görülür artışlar yaşanıyor.

EMUI 9.1'in etkili özelliklerinden bir diğeriyse EROFS üzerinde yapılan iyileştirmeler. Huawei, dosya sisteminde yaptığı iyileştirmelerle hem telefonların genel performansını artırmayı hem de depolama alanından tasarruf sağlamayı amaçlıyor.

Huawei'nin yeni duyurusuna göreyse EMUI 9.1; Mate 9, Mate 9 Pro, Mate 9 Porsche Design, Honor 9, Honor V9, Nova 2s, P10 ve P10 Plus modelleri için sunulmaya başlanacak. 

Eğer bu modellerden bir tanesine sahipseniz sizlerin telefonuna da bu güncelleme gelmiş olabilir. Eğer bu EMUI 9.1 güncellemesi sizler içinde sunulduysa muhtemelen bir bildirim alacaksınızdır ancak bu işlemi manuel olarak da kontrol edebilirsiniz. Bunun için telefonunuzun "Ayarlar" bölümüne giderek "Sistem Ayarları" menüsü altında bulunan "Sistem Güncellemesi" alt menüsüne erişebilir veya HiCare uygulamasını kullanabilirsiniz.

  • Not: Huawei'nin EMUI 9.1 güncellemesi parça parça sunulduğundan telefonunuzun bu güncellemeyi alması biraz zaman alabilir. Bu durum, çok normal bir süreçtir.
Kaynak : http://playfuldroid.com/emui-9-1-is-now-available-for-8-more-huawei-honor-smartphones/
17
10
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
17
10
5
3
2