Ferrari'nin İlk SUV'u Purosangue'daki Motorun Gücünü Damarlarınızda Hissedeceğiniz Yeni Video

23
4
2
1
1
Ferrari'nin İlk SUV'u Purosangue'daki Motorun Gücünü Damarlarınızda Hissedeceğiniz Yeni Video
Ferrari’nin uzun süredir beklenen lüks SUV’u Ferrari Purosangue’den yeni bir video yayınlandı. Heyecan verici detayların bulunduğu videoda aracın tanıtılacağı tarih de verildi.

İtalyan lüks spor araba üreticisi Ferrari, kendi tarihinde bir ilke imza atarak bir SUV piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ferrari’nin ilk SUV’u olacak ve hatta tanıtımından önce görselleri sızdırılan Purosangue, performans özellikleriyle de ağız sulandırıyor.

Ferrari’nin resmi Twitter hesabı, marka için devrim niteliğinde olan yeni SUV’u Purosangue için yeni bir video paylaştı. Videoda heyecan verici anlar ve aracın tanıtılacağı tarih yer alıyor. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Videoda Purosangue’nin güçlü motoru duyulabiliyor:

(Tweet'i göremiyorsanız tıklayın.)

Twitter’da yayınlanan kısa videoda Ferrari Purosangue’nin güçlü motorunun sesi duyuluyor. Motorun sesine dayanarak turboşarjlı bir V8 motor olduğu tahmin edilebilir. Videonun en başında aracın gölgelerin içindeki bir görüntüsü verilmiş, buradan ön farların ince tasarıma olduğu doğrulanıyor.

Videoda ilgi çeken kelimelerden biri de ‘Relenless Innovation’, yani ‘Amansız Yenilikler’. Daha önce Purosangue hakkında bildiklerimizi ve tahminlerimizi sıralamıştık ancak bu sözler Ferrari Purosangue’nin sandığımızdan çok daha fazlasını sunacağını öne sürüyor.

Bakalım Ferrari’nin alışılmış kırmızısı ile bir SUV nasıl olacak. Ferrari, Purosangue’yi 13 Eylül Salı günü Türkiye saatleriyle saat 20.00’da tanıtacak. Tanıttığında detayları aktarmak için biz burada olacağız. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

23
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
4
2
1
1