Fortnite'a Son Güncellemeyle Eklenen 'Vantuzlu Top'ta İlginç Bir Hata Keşfedildi

31
5
4
2
0
En popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite'a V8.10 güncellemesiyle eklenen ve oyuncular tarafından büyük beğeni toplayan Vantuzlu Top aracında oldukça ilginç bir hata keşfedildi. Reddit'te gündeme gelen bu hata, Vantuzlu Top ile yüksek bir bölgeden iniş yapan bazı oyuncuların bir anda ölmesine yol açıyor.

Dünya üzerinde birçok oyuncunun Battle Royale oyunlarındaki ilk tercihi olan Fortnite, geçtiğimiz günlerde yayınladığı V8.10 güncellemesiyle oyuna birçok yenilik getirmişti. Bu güncellemeyle gelen en dikkat çeken değişiklik, oyuna yeni eklenen Vantuzlu Top isimli araç olmuştu. Haritadaki yüksek yerlere tırmanmaya yarayan Vantuzlu Top'u deneyen bazı kullanıcılar, bir anda aracın dışında kalarak öldükleri garip bir hatayla karşı karşıya kaldılar.

Yüksek bir bölgeden iniş yaparken düşmeden kaynaklı hasar alma kaygısını ortadan kaldıran Vantuzlu Top'taki bu hata, oyuncuların atlama sırasında araç içinde olmadığını varsayıp oyuncuların düşme hasarı almasına yol açıyor. Bölgenin yüksekliğine göre değişebilecek düşme hasarı, kullanıcıların bir anda tüm canını kaybetmesine yol açabiliyor.

Dünya'nın en ünlü forum sitelerinden biri olan Reddit'te bir bir Fortnite oyuncusunun oyunda yaşadığı sorunu video kaydıyla birlikte paylaşmasıyla gündeme gelen bu hataiçin henüz Fortnite cephesinden gelmiş bir açıklama yok. Vantuzlu Top'taki oyun hatasını aşağıdaki Reddit bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Epic needs to fix this fall damage bug with the balls from r/FortNiteBR

Reddit'teki gönderinin altına gelen yorumlara göre bu hata, Vantuzlu Top'u ilk kez kullanan oyuncuları etkilemiyor. Ayrıca bu hatanın oyunun son dakikalarında oluştuğu belirtiliyor. Daha önce birçok oyun hatası için oldukça hızlı çözüm bulan Epic Games'in kısa bir süre içinde bu hatayı da çözmesi bekleniyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/03/17/fortnite-baller-bug-eliminating-players/
31
5
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
31
5
4
2
0