Fortnite'ın Her Şeyi Değiştirecek Yeni Güncellemesi Yayınlandı

58
13
4
2
2
En popüler Battle Royal oyunlarından biri olan Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games, oyuna yeni bir güncelleme getirdi. Yayınlanan güncelleme notlarında önemli değişiklikler mevcut.

Yeni bir Fortnite güncellemesiyle karşı karşıyayız. Epic Games’in 8. sezonun başlangıcında neden  bir sürü aracı oyundan kaldırdığını da bu güncellemeyle anlamış olduk. Şirketin planı, yeni gelecek araçlar için yer açmakmış. Oyuna yeni eklenen ilk araç, 'Vantuzlu Top' oldu.

Vantuzlu Top, hamster topuna benzeyen ve kanca tutturulmuş tek kişilik bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Bu kancayı haritadaki yüksek yerlere tırmanmak için kullanmak mümkün. Ayrıca bu araç, rakiplerinizle aranızdaki mesafeyi kapatmak adına boost eklentili halde geliyor.

Vantuzlu Topun dışında Epic Games, platformlar arası oyun sistemine de bazı değişiklikler getirdi. Bu yama ile birlikte artık Xbox One ve PS4 oyuncuları aynı oyun havuzunda olacaklar. Switch oyuncuları ise mobil oyuncularla aynı oyun havuzunda yer alacak.

Bir diğer büyük değişiklik ise otomatlara geldi. Bundan sonra otomatlar ücretsiz kullanılabilecek. Ancak bir eşya veya silah aldıktan sonra otomatlar kaybolacak. Yani tek kullanımlık olacak.

Vantuzlu Top'un, oyunu oynanış yönünden büyük ölçüde etkileyeceği kesin. Yapılan diğer değişikliklerin tamamını buradan inceleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnite-patch-notes-v8-10-the-baller-cross-play-matchmaking-changes-12569518/
58
13
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
58
13
4
2
2