Fortnite'ta Düşme Hasarını Tamamen Kaldıran Yeni Bir Hata Keşfedildi

26
6
5
4
2
Fortnite 2. Bölüm'de keşfedilen yeni bir hata, oyuncuların düşme hasarını tamamen kaldırmasını sağlıyor. Çelik halatlardan kaynaklanan hata kullanıcıların oyun boyunca hasar almasını engelliyor.

Fortnite 2. Bölüm, büyük değişikliklerle geldi ve çoğunlukla topluluktan olumlu geri dönüşler aldı. Oyuncular artık yepyeni bir haritayı, büyük eşya değişikliklerini, yeni mekanikleri ve çok daha fazlasını deneyimleyebiliyorlar. Ancak radikal değişiklikler hataları da beraberinde getirebiliyor. Ne yazık ki, Fortnite 2. Bölüm de birçok hatayla karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz hafta Fortnite Battle Royale oyuncuları sadece harita üzerinde bir noktada durarak oyunu kazanabildikleri bir hata keşfettiler. Şimdi de düşme hasarını maç boyunca tamamen kaldıran ve rakiplere karşı büyük bir avantaj sağlayan yeni bir açık keşfedildi. Diğer hata gibi, bu da tüm maç boyunca sürüyor ve Epic Games'in gelecek güncellemede hatayı düzeltmesi bekleniyor.

fortnite çelik halat hatası

Popüler YouTuber Glitch King, Fortnite Battle Royale'deki hataları paylaşıyor. Son videosu, oyuncuların düşme hasarı almasını engelleyen yeni açığı gösteriyor. Yeni hata yüksek yapılar yaparak savaşmayı seven oyuncular için ideal. 

Aşağıdaki videoda göreceğiniz üzere karakterinizle 7. Sezon'da gelen çelik halatları kullanırken eğer kendinizi bırakıp suyun üzerine düşerseniz hasar engellemesı, hata sonucu maç boyunca kalıcı oluyor. Ancak işin püf noktası ilk seferinde yere değil, suya inmek. Bu yüzden nehir kenarlarındaki çelik halatları kullanmalısınız.

Kaynak : https://us.blastingnews.com/gaming/2019/10/fortnite-player-discovers-an-overpowered-glitch-that-completely-disables-fall-damage-003007571.html
26
6
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
26
6
5
4
2