FOX TV'nin Dizi ve Programlarını Yanyınlandığı FOXplay Uygulaması Türkiye'de

70
15
8
3
3
Türkiye'de de bir kanalı bulunan FOX'un tüm içeriklerini yayınladığı FOXPlay isimli yayın platformu Türkiye'de. "foxplay.com.tr" adresi dışında Android ve iOS uygulamaları üzerinden de erişilen platformda FOX TV canlı yayınına ve FOX TV'de yayınlanan her şeye ulaşmak mümkün.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de televizyon izleme alışkanlığı yerini streaming platformlarına bıraktı. Ülkemizde Netflix'e olan yoğun ilgi, beraberinde PuhuTV ve BluTV gibi platformların da günden güne büyümesine yol açtı. FOX'un dijital izleme platformu FOXplay de ülkemizdeki dijital platformlar arasında yerini almaya hazır. FOXplay, Türkiye'de yoğun ilgi gören Netflix ile yarışa Şubat ayında dahil olacak.

FX, Fox Crime, National Geographic, NatGeoWild ve 24Kitchen gibi ünlü kanalları bünyesinde barındıran FOXplay, çok yakında ülkemizde yayına giriyor. FOXplay üzerinden dizi, film, çeşitli programlara  ve bununla beraber birçok yeni içeriğe ulaşmak mümkün olacak. FOXplay, mobil, tablet, bilgisayar ve smart tvler üzerinden kullanıcılara hizmet verecek.

FOXplay kullanıcılara neler sunacak?

foxplay 4n1k

FOXplay ilk içeriği ise büyük ilgi çeken ünlü gençlik filmi 4N1K olacak. Bununla birlikte tıpkı PuhuTV örneğinde olduğu gibi dizi ve programların eski bölümleri de platformda yer alacak. Şubat ayında yayın hayatına başlayacak olan FOXplay'in yayınlanan tanıtım filmiyle sizleri başbaşa bırakıyoruz:

Fox Play Andorid ve iOS indir:

Kaynak : https://webrazzi.com/2019/01/09/foxun-online-icerik-platformu-foxplay-turkiyede-de-yayina-aliniyor/
70
15
8
3
3
Emoji İle Tepki Ver
70
15
8
3
3