Gibi 3. Sezon Tarihi Açıklandı! (Yahşi Günde Yar Yahşidir Yaman Günde Yetiş Gardaş)

14
3
1
0
0
Son dönemin en popüler Türk yapımlarından birisi olan komedi dizisi Gibi'nin üçüncü sezon tarihi açıklandı. Yeni bölümler, 7 Ekim'den itibaren Exxen'de yayınlanacak.

Ocak 2021’de Acun Ilıcalı’nın dijital içerik platformu Exxen’de yayınlanmaya başlayan durum komedisi dizisi Gibi, kısa sürede büyük bir popülerlik yakalamayı başladı. Dizi, Erşan Kuneri’nin yayınlanmasıyla birlikte Zafer Algöz’ün sert sözleriyle gündeme taşınmış ve sosyal medyada yeni bir tartışmanın konusu olmuştu.

Bugüne kadar iki sezonuyla ekranlara gelen, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin imzasını taşıyan Gibi, bugün sevenlerini mutlu eden bir haberle geldi. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrolünü paylaştığı dizinin üçüncü sezon yayın tarihi açıklandı.

Yeni sezon 7 Ekim'de başlıyor:

gibi dizi

Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği Gibi’nin üçüncü sezonu, 7 Ekim’den itibaren Exxen’de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni bölümleri, 7 Ekim’den itibaren her hafta Cuma günü yayında olacak.

Gibi nasıl bir dizi?

Kısa bölümlerden oluşan Gibi, iki arkadaşın sıradan hayatlarını sürekli alt üst etmeyi başardığı maceralarını konu alıyor. Birbirinden saçma olaylara atılan ve olaylarla karşılaşan ikili, küçücük olayları inanılmaz derecede büyütebiliyor, işleri tahmin edilmeyecek noktalara getirebiliyor. Dizi, oyunculukları ve esprileriyle de sosyal medyada sürekli kesitleriyle önümüze çıkıyor.

Gibi’den bazı popüler kesitler:

14
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
0
0