HBO’nun Game of Thrones’u Aratmayacak Yeni Dizisi 4 Kasım’da Geliyor

33
6
3
2
2
HBO’nun Game of Thrones’u Aratmayacak Yeni Dizisi 4 Kasım’da Geliyor
Game of Thrones’un yarattığı boşluğu doldurmak isteyen HBO, benzer bir seriyi ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Fenomen dizinin yerini alması beklenen His Dark Materials dizisi Kasım başında ekranlarda olacak.

Game of Thrones çok büyük bir başarı yakaladı ve insanları televizyon başına kilitledi. Çeşitli yayın platformları da Game of Thrones seyircilerini kendi ekranlarına çekmek için çalışmalarına başladı. Amazon’da Carnival Row var ve Lord of The Rings dizisi de gelecek. Netflix ise The Witcher dizisine hazırlanıyor. HBO da bu arada boş durmuyor. GoT dizileri planlayan firma, bir yandan da His Dark Materials üzerinde çalışıyor. 

His Dark Materials özünde Philip Pullman’ın kitaplarından oluşan bir seri. Seriye ait daha önce yapılmış bir adaptasyon çalışması var. The Golden Compass adlı film uzun yıllar önce vizyona girmişti. 

HBO’nun yeni serisi oldukça ilgi çekici bir oyuncu kadrosuna da ev sahipliği yapıyor. Kit Connor, Dafne Keen, Ruth Wilson, James McAvoy, Ian Peck, David Suchet, Cristela Alonzo ve Lin-Manuel Miranda bu seride yer alıyor. 

His Dark Materials daha modern bir dönemde geçiyor ve fantastik yaratıklar açısından daha zengin bir yapıya sahip olacak. Daha şimdiden ikinci sezonu için anlaşılan dizinin her sezonu sekiz bölüm olacak. 

Bu evrende daemon adlı yaratıklar, bir ustaya bağlanıyor ve usta olarak gördükleri kişiyle yaşıyor. Bu varlıklar hayvan şekilleri alıyor. Zırhlı kutup ayıları, cadılar, keşfedilmemiş bir evren ve pek çok macera bu hikayelerde insanları bekliyor. Game of Thrones dizisi bu özelliklerle başarıya ulaşmıştı, aynısını His Dark Materials’ın yapıp yapamayacağını göreceğiz. 

Kaynak : https://bgr.com/2019/09/12/hbos-next-attempt-to-replace-game-of-thrones-launches-on-november-4th/
33
6
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
33
6
3
2
2