Huawei, Nova 5 Telefonlarının Reklamını Yaptığı Bir Video Yayınladı

19
7
3
2
0
Teknoloji sektörünün dev şirketlerinden Huawei, yeni bir akıllı telefon serisiyle bomba gibi geliyor.

Geçtiğimiz aylarda ABD'nin yapmış olduğu yasaklama sebebiyle ABD şirketlerinden hizmet alımı kesilen Huawei, kendi işletim sistemini geliştirdiğini duyurmuştu. Bunun üzerinden daha çok geçmeden akıllı telefon sektörü pazar payında Apple'ın da önünde 2. sırada gelen Çinli teknoloji devi şirket, 21 Haziran tarihinde Nova 5 serisi akıllı telefonlarını lanse edecek.

Bugün Çin'in sosyal medya platformu Weibo üzerinden yayınladığı 15 saniyelik bir tanıtım videosu ile cihaza özel olarak tasarlanmış bazi grafitileri gözler önüne seren Huawei, orta üst segment arası yeni akıllı telefonu Nova 5'ten fazlasıyla ümitli. Selfie kamerasının ekranın içerisindeki delikte yer aldığı Nova 5, 6,4 inçlik LCD ekranı da bünyesinde barındırıyor.

6 GB RAM kapasitesine sahip olacağı söylenen Nova 5'in yonga seti ise Kirin serisinin yeni üyesi Kirin 810 olacak. Önümüzdeki Cuma günü 21 Haziran tarihinde lansmanı gerçekleşecek olan Nova 5 serisinin uluslararası pazarda Huawei P20 Lite (2019) adı altında satılabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/check_out_this_new_huawei_nova_5_teaser-news-37560.php
19
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
7
3
2
0