Huawei, Webtekno'ya Özel Kodlarla İndirim Kampanyasını Başlattı

68
33
9
4
3
Teknoloji devi HUAWEI, okula dönüşe özel kaçırılmayacak fırsatlara sahip bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya, Webtekno takipçilerine özel indirim kuponlarıyla daha da cazip hale geldi.

Günümüzde akıllı teknolojiler kullanırken yalnızca bir üreticiye sadık kalarak onun ürünlerini kullanmanın getirdiği birçok avantaj bulunuyor. Bu avantajlar arasından en öne çıkanıysa her bir akıllı cihazın birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışması oluyor. Bugün, yeni bir ekosisteme sahip olmanız için çok iyi bir fırsatla karşınızdayız.

Teknoloji devi HUAWEI, okulların açılmasına az bir zaman kala özellikle öğrencilerin fazlasıyla hoşuna gidecek yeni bir kampanya başlattı. HUAWEI’nin başlattığı yeni kampanya sayesinde çoğu HUAWEI ürününün fiyatında muhteşem indirimler yapıldı. Ayrıca HUAWEI’nin Webtekno takipçilerine özel kupon kodları, indirimli ürünleri daha da cazip hale getirdi.

Webtekno takipçilerine özel indirim üstüne indirim yapan kupon kodları:

Aşağıdaki listemizde gördüğünüz tüm ürünlerde yapılan indirimlere ek olarak HUAWEI’nin Webtekno takipçilerine özel sunduğu kupon kodlarını da 15 Eylül 2020 tarihine kadar, P40 Lite ve P40 Lite E hariç tüm ürünlerde ürünü sepetinize ekledikten sonra kullanabilirsiniz.

  • 4.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 200 TL indirim: A200Webtekno 
  • 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 150 TL indirim: A150Webtekno
  • 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 80 TL indirim: A80Webtekno

Webtekno takipçilerine özel oluşturulan kupon kodlarını kullanmak için ödeme sayfasında yer alan ‘Kupon kodu’ alanına yukarıda geçerli olan kupon kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Kupon kodlarının tek başına kullanılabildiğini, indirim kuponlarıyla kullanılamayacağını hatırlatalım.

HUAWEI’den okula dönüş indirimleri:

huawei indirim

Kendi HUAWEI ekosistemini oluşturmak veya bu ekosistemi denemek isteyenler, kaçırılmayacak bir fırsat olan bu indirimler sayesinde ekosistemlerini oluşturmaya başlayabilirler. Biz de Webtekno olarak ekosistem oluşturmaya başlamanızı veya tamamlamanızı sağlayacak bazı ürünleri ve fiyatlarını sizler için listeledik.

HUAWEI MateBook 13 2020 AMD - 4.999 TL:

huawei matebook 13

HUAWEI’nin ince ve hafif dizüstü bilgisayarı HUAWEI MateBook 13, 2K ekran çözünürlüğü ve şık tasarımıyla dizüstü bilgisayar ihtiyacı olan herkese hitap eden bir bilgisayar. HUAWEI MateBook AMD R5-3500U işlemcisi, Radeon Vega 8 ekran kartı ve 8 GB RAM’iyle de oldukça iyi bir performans sunuyor.

HUAWEI MateBook D15 - 4.299 TL:

huawei matebook 15

HUAWEI MateBook 13 2020’nin daha düşük özellikli bir modeli olan HUAWEI MateBook D15, HUAWEI’nin sunduğu ince ve hafif tasarımı taşımaya devam ediyor. Ancak MateBook 13’ten farklı olarak Full HD çözünürlükte bir ekrana ve entegre bir grafik kartına ev sahipliği yapıyor.

HUAWEI MatePad Pro - WiFi - 4.499 TL:

huawei matepad pro

HUAWEI’nin üstün özellikli tableti HUAWEI MatePad Pro, özellikle indirimler sayesinde rakiplerine göre muhteşem bir alternatif olmayı başardı. Tablet, 7.250 mAh bataryası, Kirin 990 işlemcisi, Mali-G76 grafik işlemcisi ve 6 GB RAM’iyle üstün performans sunuyor. Tablet, manyetik klavyesi ve HUAWEI M Pencil’iyle uygun bir fiyata satın alınabilir oldu.

HUAWEI P Smart Pro 3.199 TL:

huawei p smart pro

HUAWEI’nin orta segment akıllı telefonu HUAWEI P Smart Pro, bugüne kadar kullanıcılarından olumlu yorumlar almayı başardı. Eğer yeni bir akıllı telefon arıyorsanız, HUAWEI P Smart Pro’ya bakmanızı tavsiye ederiz. Cihazın özelliklerine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

HUAWEI Band 4 Pro + HUAWEI Kulak İçi Kulaklık - 499 TL:

HUAWEI Band 4 Pro

HUAWEI ekosisteminize bir akıllı saat dahil etmek istiyorsanız, başlangıç için HUAWEI Band 4 Pro’yu tercih edebilirsiniz. Cihaz, 6 eksenli IMU sensörü, optik kalp hızı sensörü ve kızılötesi aşınma sensörüne sahip durumda. Ayrıca Band 4 Pro’yu tercih ederseniz 1 TL farkla HUAWEI kulak içi kulaklığa da sahip olabilirsiniz.

HUAWEI FreeBuds 3 + HUAWEI Mini Hoparlör - 1.099 TL:

HUAWEI FreeBuds 3

HUAWEI’nin aktif gürültü engelleyici teknolojisine sahip kablosuz kulaklığı HUAWEI FreeBuds 3, indirimle birlikte muhteşem bir alternatif oldu. Ayrıca bu kulaklığı tercih etmeniz durumunda HUAWEI’nin mini hoparlörü de 1 TL farkla satın alınabilir hale geliyor.

HUAWEI Watch GT 2 + HUAWEI Watch GT 2 kayış - 1.399 TL:

HUAWEI FreeBuds 3

Teknoloji devinin en baba akıllı saati HUAWEI Watch GT 2, barındırdığı sensörleri ve teknolojileriyle hayatı daha da kolay hale getirmeyi sağlıyor. Ayrıca saatin 50 metreye kadar su geçirmezliği bulunuyor. HUAWEI Watch GT 2’yi satın almak isterseniz, saatin istediğiniz renkteki kayışı da 1 TL farkla beraberinde geliyor.

HUAWEI Y5p - 2.399 TL:

HUAWEI FreeBuds 3

Mediatek Helio P22 işlemcisi ve 2 GB RAM’iyle ideal bir bütçe dostu akıllı telefon olan HUAWEI Y5p, indirimle birlikte daha da iyi bir tercih haline geldi. Cihaz, 3.020 mAh bataryasıyla da bir gününüzü rahat bir şekilde geçirmenize olanak sağlıyor.

68
33
9
4
3
Emoji İle Tepki Ver
68
33
9
4
3