Huawei FreeBuds Lite, Türkiye'de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

45
11
10
8
7
Huawei, yeni kablosuz kulaklık modeli FreeBuds Lite'ı Türkiye'de satışa sundu. 1 saatte şarj olabilen kablosuz kulaklık, 12 saat boyunca kullanım imkanı sunuyor.

Kablosuz kulaklıkların popülaritesi iyiden iyiye artıyor. Samsung'un Galaxy Buds ve Apple'ın AirPods'larına yeni bir rakip, Çinli teknoloji üreticisi Huawei'den geldi. Huawei, FreeBuds Lite kablosuz kulaklıklarını Türkiye'de satışa sundu. Ürün, Türkiye'deki pek çok perakendeci tarafından satışa sunulabilir durumda.

İlk bakışta Samsung ve Apple'ın kablosuz kulaklıklarının karışımıymış gibi görünen FreeBuds Lite, kulak içi tasarımıyla ses yalıtımını maksimum düzeyde tutmaya çalışıyor. Huawei'nin kablosuz kulaklıkları, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Karşınızda Huawei FreeBuds Lite:

huawei freebuds

Huawei FreeBuds Lite, tam şarjla 12 saat kullanım imkanı sunuyor. Şarkıların değiştirilmesi ve ses kontrolünün yapılabilmesi için kontrol yüzeylerinin bulunduğu bu kulaklık, sahip olduğu kulak içi yapısıyla da gürültü engelleyebiliyor. Ayrıca mikrofon gürültüsünü de engelleyebilen Huawei FreeBuds Lite, kullanıcılara iyi bir arama hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Kulaklıklar, şarj kutusu ve yedek malzemelerle birlikte gelen Huawei FreeBuds Lite, 1 saat içerisinde şarj olabiliyor ve kutusuyla birlikte sadece 45 gram ağırlığında. 

Yurtdışında 119 euro (yaklaşık 762 TL) karşılığında satın alınabilen Huawei FreeBuds Lite, ülkemizde 539 TL ila 599 TL aralığında satılıyor. 

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/huawei-freebuds-lite-turkiyede-satisa-sunuldu-41277251
45
11
10
8
7
Emoji İle Tepki Ver
45
11
10
8
7