Huawei P30 Pro'nun Düşük Işıktaki Kamera Performansı Göz Doldurdu

75
32
6
5
4
Pixel 3'ten bugüne düşük ışıkta etkileyici performanslar sunan akıllı telefonlara rastlamamıştık. Huawei'nin yeni amiral gemisi P30 Pro, düşük ışık konusunda Pixel 3'ü bile gerisinde bırakabilir.

Gelişen akıllı telefon dünyasıyla birlikte cihazların kameraları da gelişmeye devam ediyor. Günümüzde hemen hemen tüm amiral gemisi telefonlar birer fotoğraf makinesi haline gelmişken düşük ışıkta güzel işler çıkarabilen pek fazla seçenek yok.

Google'ın iddialı akıllı telefonu Pixel 3'te bulunan "Night Sight" adlı özellik sayesinde Pixel 3, düşük ışıklı ortamlardaki çekimlerde yepyeni bir bakış açısı sunmuştu. Günümüze dek birçok amiral gemisi akıllı telefonla karşılaşmış olsak da Pixel 3'ün düşük ışık performansını yakalayan bir cihaz olmamıştı. Ta ki Huawei P30 Pro ortaya çıkana kadar.

Huawei'nin yeni amiral gemisi P30 Pro, henüz yeni duyurulmasına rağmen akıllı telefonlar arasından sıyrılmayı başardı. Huawei P30 Pro'nun Pixel 3'ü bile kıskandırabilecek düşük ışık performansını aşağıdaki fotoğraflarla daha iyi anlayabilirsiniz.

Pixel 3'ten daha fazla ayrıntı yakalayabilmesine ek olarak P30 Pro'yu özel kılan bir detay daha mevcut. O da 50x'e kadar dijital yakınlaştırma yapabiliyor olması. P30 Pro'nun yakınlaştırma performansıyla ilgili daha fazla bilgi almak için yukarıdaki ilgili habere göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/03/31/huawei-p30-pro-camera-shows-its-magic-in-low-light-photos/
75
32
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
75
32
6
5
4