Efsane Korku Oyunu Silent Hill Geri mi Dönüyor?

13
10
2
1
1
Konami, korku oyunları denilince akla ilk gelen isimlerden olan Silent Hill için Kanada’da bir marka başvurusunda bulundu. Yapılan bu başvuruyla birlikte yeni oyunun yolda olabileceğine dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

Popüler korku oyunlarından olan Silent Hill hayranlarını sevindirecek gelişmeler yaşanıyor. Konami, Silent Hill için Kanada’da marka başvurusunda bulundu. Buradan görüntüleyebileceğiniz başvuru, 25 Temmuz 2019’da Konami Digital Entertainment tarafından yapılmış gözüküyor. Bunun, Konami’nin Silent Hill markasını elinde tutmak için yaptığı bir güncelleme ya da yenileme olarak değil, yeni proje için gerçekleştirildiği düşünülüyor.

Tabii yine de serinin hayranlarının umutlarını çok fazla yükseltmemek de gerekiyor. Zira Konami, her geçen sene daha da az video oyunu yayınlıyor ve bunun yerine “arcade” kabinlerine ve “pachinko” makinelerine odaklanıyor. Konami’nin yayınladığı oyunlar arasında Pro Evolution Soccer gibi seriler bulunuyor.

Silent Hill

Yapılan son Silent Hill oyununun Hideo Kojima tarafından geliştirileceği ve oyunun yıldızının da Norman Reedus olacağı duyurulmuştu. Projede Japon korku mangalarının çizeri Junji Ito ve ünlü Meksikalı sinemacı Guillermo Del Toro’nun da yer alacak olması, hem korku oyunları hayranlarını hem de koyu Silent Hill hayranlarını cezbetmişti ancak oyun iptal edilmiş, Kojima ile Konami’nin arası açılmıştı.

Silent Hill serisi:

silent hill

Bu ünlü korku oyunu Keiichiro Toyama tarafından üretilmiş ve daha sonra Konami tarafından geliştirilip yayınlanmıştı. Seriye ait ilk dört oyun, Japon Team Silent tarafından hazırlanmış ancak serinin kalan oyunları batıdaki stüdyolara devredilmişti.

Oyuncuların karşısına 1999 yılında çıkan ve efsane mertebesine yükselen bu korku oyunu, 2006 yılında beyaz perdeye de uyarlanmıştı. 6 yıl aradan sonra serinin devam filmi olan Silent Hill: Revelation gelmişti. İlk film, hayranlar tarafından nispeten beğenilse de eleştirmenler tarafından kırık not almıştı. İkinci film ise hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan çok fazla eleştiriye maruz kalmıştı.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/silent-hill-trademark-renewed-konami
13
10
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
10
2
1
1