İddia: Spider-Man: Far From Home Yeniden Vizyona Girecek

29
14
6
4
1
Bir Reddit kullanıcısının yayınladığı gönderiye göre Marvel, Spider-Man: Far From Home filminin Director’s Cut versiyonunu ABD’deki İşçi Bayramı’na denk gelen tarihte yeniden vizyona sokacak.

Geçtiğimiz ay Disney Avengers: Endgame’in elde edilen hasılat konusunda zirveye oturması için filmi yeniden gösterime sokmuştu ve amacına ulaşmıştı. Yeni çıkan dedikodulara göre ise Marvel Sinematik Evreni’nin yeniden gösterime girecek tek filmi Avengers: Endgame olmayacak.

Reddit’in r/boxoffice başlığı altında natedoggcata adlı bir kullanıcı tarafından yayınlanan bir gönderiye göre Spider-Man: Far From Home yeniden gösterime girecek. Yayınlanan gönderiye göre Sony Pictures, Far From Home’un Director’s Cut versiyonunu vizyona sokmak için sinemalarla görüşme halinde.

Spiderman far from home

Natedoggcata’nın gönderisine göre ABD’de 2 Eylül tarihinde kutlanan İşçi Bayramı’na denk gelen hafta sonunda Sony Pictures Far From Home’u yeniden gösterime sokmak istiyor. Sinemalara gönderilen e-mail ise iddiaya göre şu şekildeymiş:

Sony Pictures Entertainment, 30 Ağustos günü İşçi Bayramı hafta sonunda Spider-Man: Far From Home’un Director’s Cut hali ile ülke çapında yeniden vizyona girecektir. Director’s Cut, filme eklenen yeni sahneler ve yeni bir Spider-Man deneyimi sunacak. Bu gösterimin arkasında büyük bir pazarlama kampanyası vardır. Bu yüzden gösterim boyunca herkesten destek bekliyoruz.

Elbette Reddit herkesin bir şeyler ortaya atabileceği bir platform. Ancak bu iddiayı ortaya atan natedoggcata kullanıcısı daha önceki gönderilerinden birinde bir sinemanın müdürü olduğunu belirtmiş. Kullanıcı önceki yazısında sinemaya giden insanların davranışları hakkında birkaç ipucu veren bilgi paylaşmış. Özellikle The Wolf of Wall Street’in sinemaseverler üzerinde oluşturduğu etkiyi Once Upon a Time filmi ile karşılaştırmış. Kullanıcının bir sinema müdürü olduğunu varsayarsak yeni gösterim iddiaları biraz daha gerçekçi olabilir.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/08/17/spider-man-far-from-home-rerelease-directors-cut-labor-day/
29
14
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
29
14
6
4
1