Orta Segment Infinix Hot 10, Google Play Console'da Listelendi

6
2
0
0
0
Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi Infinix'in Infinix Hot 10 adını verdiği modeli Google Play Console'da listelendi. Tabii bu listelenmede cihazın bazı donanım özellikleri de ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sizlere aktardığımız bir haberimizde Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi Infinix'in Infinix Hot 10 Lite adını verdiği akıllı telefonunun bazı donanım özellikleriyle birlikte Google Play Console'da ortaya çıktığını aktarmıştık.

Google Play Console'da bu sefer de Infinix Hot 10 ortaya çıktı. Tabii cihazında burada listelenmiş olması, cihazın donanım özelliklerinin ne olacağıyla ilgili de bazı bilgileri gözler önüne serdi. Peki, Infinix Hot 10'un ortaya çıkan donanımları neler?

Infinix Hot 10 donanım özellikleri

infinix hot 10 google play console

Cihaz, gücünü MediaTek Helio G70 işlemciden alacak ve 5.100 mAh değerinde bir bataryaya sahip olacak. Telefon, 720 x 1.640 pikselli HD+ bir ekrana sahip olacak. Telefonun ekranının sol üst köşesinde selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir delik yer alacak. İşletim sistemi tarafında ise Android 10'a sahip olacak.

Cihazın sekiz çekirdekli işlemcisine 4 GB RAM eşlik edecek ancak cihazın farklı RAM varyantlarına da sahip olması bekleniyor. Lite varyantında ise RAM kapasitesi 2 GB olarak ortaya çıkmıştı Infinix Hot 10'un 5.100 mAh'lık bataryası, standart şarjı destekleyecek, yani hızlı şarj desteği bulunmayacak.

Telefonun işlemcisinin çekirdeklerinden 2 tanesi ARM Cortex-A75 (2.000 MHz) 6 tanesi ARM Cortex-A55 (1.700 MHz) olacak. GPU tarafında ise ARM Mali G52 (820 MHz) yer alacak. Şu an için Infinix Hot 10 ile ilgili bildiklerimiz bunlar. Cihazla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıktıkça biz de sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.mysmartprice.com/gear/infinix-hot-10-google-play-console-listing/
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0