iPhone XI'in Devasa Kamerası Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

38
13
6
2
2
Apple, iPhone XI ile yeni bir kamera tasarımına geçiş yapacak. Sızıntılara göre bu tasarım, pek çok Apple kullanıcısını fazlasıyla kızdırabilir.

Apple, Eylül ayında düzenleyeceği lansman etkinliği ile yeni nesil iPhone’larını gün yüzüne çıkaracak. Apple hayranlarının yeni nesil iPhone’larda beklediği en büyük yenilik daha küçük bir çentik, üzerinde daha fazla çalışılmış bir tasarım ve Android rakipleri ile yarışabilecek bir kamera sistemi.

Sızıntılara göre Apple, iPhone XI’ler ile birlikte üçlü kamera kurulumuna geçiş yapacak. Bu da satışta olan mevcut modellere göre daha gelişmiş bir kamera sistemine sahip olacağı anlamına geliyor. Yine de tüm haberlerin güzel olduğunu söyleyemeyiz. Zira sızıntılara göre Apple, fazlasıyla eleştirilme potansiyeli bulunan bir kamera tasarımı ile karşımıza çıkacak.

Yukarıda görmüş olduğunuz çizimler, iPhone XI kılıflarına ait. Dolayısı ile iPhone XI’in cihazın köşesine yerleştirilmiş devasa bir kamera modülüne sahip olacağını söyleyebiliriz. Aslına bakacak olursanız Huawei Mate 20’de benzer bir kamera tasarımı kullanmıştı fakat muhtemelen cihazın ortasına konumlandırdığından daha iyi bir görünüme sahipti.

Yeni iPhone modellerinin son iki yıldır olduğu gibi 999 dolardan başlayan fiyat etiketleri ile satışa sunulmaları bekleniyor. Eğer Apple, halihazırda Android rakiplerine ilham veren kamera tasarımından vazgeçip böyle büyük ve ‘şıklığı’ tartışılır bir kamera tasarımına geçecekse elinde cihazı satmak için gerçekten güçlü bir özellik bulunduruyor olmalı.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/iphone-11s-ugly-camera-design-seems-certain-after-two-new-case-render-leaks
38
13
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
38
13
6
2
2