Apple Card'ın İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

27
8
7
5
2
Apple'ın yaz aylarında kullanıcıların hizmetine sunmayı planladığı Apple Card'ın ilk görüntüleri ortaya çıktı. Twitter üzerinden paylaşılan görüntülerde Apple Card'ın fazlasıyla sade bir yapıya sahip olduğu ve üzerinde lazer kesimlerin bulunduğu görülebiliyor. Paylaşımı yapan Twitter kullanıcısı, kartın Apple çalışanları tarafından kullanılmaya başlandığını ifade etti.

Bilindiği üzere Apple, kendi ödeme sistemleri üzerine çalışmalarını sürdürüyordu. Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan Apple Card'ın ilk görüntüleri ortaya çıktı. Twitter üzerinden paylaşımı yapan Ben Geskin isimli kullanıcı, Apple çalışanlarının bu kartı almaya başladıklarını da ifade etti. İşte Apple Card'ın ortaya çıkan görüntüsü;

Geskin, kartı bir Apple çalışanından aldığını ancak bu çalışanın kimliğini gizlemek için isim kısmını değiştirdiğini ifade etti. Görülebileceği üzere klasikleşmiş kredi kartlarına göre çok daha sade bir tasarıma sahip olan Apple Card, üzerinde kart numarası ve son kullanma tarihi gibi bilgileri barındırmıyor. Bu bilgiler Wallet uygulamasında dijital olarak saklanıyor. Apple Card'ı cihazlara tanımlamak için de Airpods'lara benzer bir eşleştirme sistemi kullanılıyor. Bu sayede Apple Card, mobil cihazlarda rahatlıkla eşletirilebiliyor. Apple Card'ın görünüşü üzerine biraz daha detay vermek gerekirse, aşağıdaki görsellerde görüleceği gibi kartın üzerinde bir çip ve lazer kesimli ifadeler bulunuyor. Bir yüzünde Apple'ın logosu, arka tarafında ise anlaşmalı oldukları Mastercard logosunu görebiliyoruz. 

Apple Card'ın yaz aylarında kullanıcılara sunulması bekleniyor. Apple Card'ın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/05/12/apple-card-photos/
27
8
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
27
8
7
5
2