İTÜ Havacılık Günleri, 17-18 Mayıs'ta Katılımcılarına Kapılarını Açacak

8
3
1
0
0
İTÜ Havacılık Günleri, 17-18 Mayıs'ta Katılımcılarına Kapılarını Açacak
Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesindeki Uçak Uzay Mühendisliği Kulübü ve Havacılık Kulübü tarafından geleneksel hâle getirilmiş olan İTÜ Havacılık Günleri, 5. yılında da bitmeyen heyecanıyla bizlerle buluşuyor.

2015 yılından bugüne süregelen İTÜ Havacılık Günleri, sektörel ve sportif havacılığı bir araya getirip havacılık tutkunlarını tek çatı altında birleştirmeyi hedeflemiş bir etkinliktir. Bu amaçla hareket eden ekip her yıl yeni fikirler, değerli konuşmacılar ve giderek artan katılımcı sayısı ile kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Geçtiğimiz senelerde Kale Havacılık, TAI, Turkish Technic, ASELSAN gibi köklü şirketlerin desteğini alan etkinlik bu yıl da alanında uzman konuşmacılara ve sektörün önde gelen şirketlerine ev sahipliği yapacaktır.

İTÜ Havacılık Günleri bu yıl 17-18 Mayıs tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olup havacılık ile ilgilenen bütün katılımcıları heyecanla beklemektedir.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için havacilikgunleri.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

8
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
0
0