Marvel Yapımlarında İmzası Bulunan James Gunn ve Yapımcı Peter Safran, DC Studios'un Yeni Ortak CEO'su Oldu!

13
3
2
0
0
Wonder Woman ve Superman gibi başarılı filmlere imza atan Warner Bros. Discovery’de DC Studios'un yeni CEO’ları James Gunn ve Peter Safran oldu.

Süper kahraman türünde deneyime sahip olan Gunn ve Safran’ın, MCU ve DC’de yer alan Galaksinin Koruyucuları, Aquaman ve Suicide Squad gibi iddiaları yapımlarda imzası bulunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda eski DC Films başkanı Walter Hamada’nın şirketten ayrılmasının ardından, Peter Safran’ın adı konuşulmaya başlanmıştı. Ancak son karar olarak şirket, iki başarılı ismi DC Studios'un ortak eş başkanı ve CEO'su yapmaya karar verdi.

Gunn, yaratacılık tarafıyla ilgilenirken; Safran ise iş ve prodüksiyon ile ilgilenecek

Hollywood Reporter’da yer alan habere göre; şirket, film, televizyon ve animasyondaki süper kahraman yapımlarının yaratıcı yönünü denetleyecekleri DC Studios'un eş başkanları ve CEO’su olarak film yapımcıları James Gunn ve Peter Safran’ı seçtiğini açıkladı.

James Gunn, DC’nin rakibi Marvel için Galaksinin Koruyucuları, Avengers ve Suicide Squad gibi yapımlarda yapımcı, yönetmen ve yazar olarak yer almıştı. Gunn, artık sadece DC için çalışacak. 

Edinilen bilgilere göre; James Gunn DC Studios'un yaratıcılık tarafına odaklanırken, Peter Safran ise iş ve prodüksiyon kısmında yer alacak.

James Gunn ve Peter Safran, 1 Kasım’da görevlerine başlayacak.

Kaynak : https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/dc-movies-james-gunn-peter-safran-to-lead-film-tv-division-1235248438/
13
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
2
0
0