+18 Olacağı Kesinleşen Yeni Joker Filminin Final Fragmanı Yayınlandı

60
13
4
2
1
Çizgi roman dünyasında ve hatta sinematik süper kahraman dünyasında en çok sevilen kötü karakterlerden bir tanesi hiç şüphesiz ki Joker’dir. Daha önce farklı isimler tarafından hayat verilen suçun palyaço prensi bu sefer de Joaquin Phoenix’in oldukça merak uyandıran performansıyla karşımıza çıkıyor.

Çizgi roman okuyucularının en sevdiği kötü karakterlerden bir tanesi olan Joker, bu popülerliğiyle sadece çizgi romanlarda kalmamış beyaz perdeye ve TV’ye de yolunu bulmuştu. Joker karakteri birçok farklı sanatçı tarafından filmlerde, dizilerde, animasyon filmlerinde ve dizilerinde, oyunlarda canlandırıldı. Ancak bunlardan bazılarının yeri hayranları için her zaman daha farklı bir yerde olmuştur.

Joker’i canlandıran sanatçılar

Heath Ledger Joker

Hiç şüphesiz ki Joker’i canlandıran oyuncular arasında yeri en farklı olan isimlerden bir tanesi özellikle Batman: The Animeted Series’deki harika seslendirme performansıyla Mark Hamill olacaktır. Star Wars evreninde de Luke Skywalker’ı canlandıran Hamill, 1992 ile 1995 yılları arasında yayınlanan animasyon dizide 15 bölüm boyunca Joker’e sesiyle hayat vermişti.

Beyaz perdede suçun palyaço prensine hayat veren oyuncular arasında Cesar Romero, Jack Nicholson, Jared Leto ve unutulmaz performansıyla Heath Ledger yer alıyor. Bu performanslar arasında öne çıkan isim ise C. Nolan’ın Dark Knight’ındaki harika performansıyla Heath Ledger hiç şüphesiz ki.

Yeni Joker: Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix Joker

Joker’i beyaz perdede canlandıran oyuncular arasına Joaquin Phoenix de katılıyor. Todd Phillips’in hem yazıp hem de yönettiği yeni Joker filminde Joaquin Phoenix’in yanı sıra usta oyuncu Robert De Niro da yer alıyor.

DC’nin sinematik evreninden bağımsız olan yeni Joker filminde bu zamana kadar beyaz perdede görmeye alışık olduğumuz Joker’dan çok daha farklı bir Joker görecek gibiyiz. Özellikle Joker’ın daha çok iç dünyasına doğru bir yolculuğa çıkacağımız filmde daha önce deneysel işlerde de bulunmuş Joaquin Phoenix’in Joker’ı canlandıracak olması ise ayrıca bir heyecan konusu.

4 Ekim tarihinde hem dünya genelinde hem de ülkemizde vizyona girecek olan bu filmin fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY&feature=youtu.be
60
13
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
60
13
4
2
1