Keanu Reeves, John Wick Evreninde Geçecek Olan Ana de Armas'lı Filmin Kadrosuna Katıldı!

13
1
0
0
0
Keanu Reeves, John Wick olarak bir kez daha karşımıza çıkmak üzere Ana de. Armas'ın başrolde olacağı spin-off filmi Ballerina'nın kadrosuna katıldı. Reeves'in ne kadar ekran süresine sahip olacağı ise bilinmiyor.

Uzun zamandır adını duyduğumuz ve yakın zamanda çekimlerine başlanan John Wick evrenindeki yeni film Ballerina, bugün önemli bir haberle geldi. Ana de Armas’ın başrolde olacağı yeni filmin oyuncu kadrosuna Keanu Reeves’in katıldığı açıklandı.

Collider tarafından paylaşılan detaylara göre Keanu Reeves, John Wick rolüne dönmek üzere Ballerina filminin Prag’taki setine katıldı. Fakat Reeves’in rolünün filmin ne kadarını kaplayacağı henüz bilinmiyor.

Ballerina filmi hakkında bildiğimiz diğer detaylar:

john wick

John Wick spin-off’u Ballerina’nın oyuncu kadrosunda Ana de Armas ve Keanu Reeves’in yanı sıra Ian McShane de yer alacak. McShane, The Continental Hotel’in yöneticisi Winston rolüne geri dönecek.

Filmin yönetmen koltuğunda ise bundan üç yıl önce bu koltuğa layık görüldüğü duyurulan Len Wiseman yer alacak. Wiseman, bugüne kadar Underworld, Live Free ve Die Hard gibi filmlerin de yönetmen koltuğunda bulunmuştu.

Keanu Reeves ve Ana de Armas ikilisi, son olarak 2015'te vizyona giren 'Knock Knock' filminde bir araya gelmişti.

Kaynak : https://collider.com/keanu-reeves-john-wick-ballerina-spinoff/
13
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
0
0
0